Zoeken...
TOP
Boeken Kids

De leukste insectengids voor kids

Mijn jongens vinden kleine kriebeldiertjes in de tuin reuze interessant. Regelmatig hebben ze een beestje te pakken waarover ze graag meer willen weten. De leukste insectengids voor kids bevat alle informatie die je nodig hebt om een heleboel insecten te herkennen. Het boek bevat prachtige levensechte illustraties van insecten die je overal rond je huis en tuin tegen kunt komen. Bovendien lees je een heleboel leuke weetjes over hoe de diertjes leven, wat ze graag eten, waar en wanneer je ze kunt vinden én nog veel meer.

Naar kriebelbeestjes speuren in de tuin

De leukste insectengids voor kids heeft mijn zoon voor zijn verjaardag gekregen. Een schot in de roos. Mijn jongens spelen graag in de natuur en vinden het geweldig om op ontdekkingstocht te gaan. Met een insectenkijker en vergrootglas in hun hand speuren ze in de tuin en langs de waterrand naar allerlei beestjes.

Een aanrader voor avontuurlijke kinderen

Hoe moet je de gids nou gebruiken? De leukste insectengids voor kids bevat alle informatie die je nodig hebt om direct op onderzoek uit te gaan. Met een paar indicatievragen kun je het beestje dat je gevonden hebt gemakkelijk identificeren. In de gids zijn de soorten insecten verdeeld in hoofdstukken, zoals schaaldieren, kevers, tweevleugeligen, vlinders en andere insecten. Als de kinderen eenmaal bij het juiste hoofdstuk zijn aangekomen, zullen kinderen ongetwijfeld al snel hun diertje vinden in het boek. Niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam! Wat mij betreft is De leukste insectengids voor kids een aanrader voor avontuurlijke kinderen die graag buiten zijn.

Lees ook: Deltas wondere sprookjesschat

Koop De leukste insectengids voor kids bij je lokale boekhandel of bestel via Bol.com

De leukste insectengids voor kids
Antoine Brin en Lionel Valladares
Uitgeverij Deltas
EAN 9789044749069
€ 11,95

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit