Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Dag vandaag tot morgen

Mijn bedtijd dagboek

Weer een dag voorbij… tijd om te gaan slapen. Maar wacht! Je hoofd is nog niet leeg. Het zit helemaal vol met alles wat je vandaag hebt meegemaakt. Leuke, grappige of bijzondere gebeurtenissen. Of juist minder leuke, spannende en gekke dingen. In Nederland komen veel slaapproblemen voor. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij kinderen. In het slaapdagboek ‘Dag vandaag tot morgen‘ nemen mijn kleuter en ik op iedere bladzijde de dag door om daarna rustig in slaap te kunnen vallen.

Vol energie en vragen

‘Ik ga echt niet slapen hoor mama’. Mijn beide zonen zijn vaak vol energie en vinden het moeilijk om in te slapen. Vaak zitten hun hoofdjes nog boordevol vragen die natuurlijk net oppoppen als ze in bed liggen. Zodra mijn zoontje het slaapdagboek ziet, is hij enthousiast. Dag vandaag tot morgen ziet er dan ook heel aantrekkelijk uit met vrolijke kleuren. Geen enkele pagina is hetzelfde!

Mijn zoon vindt het heel leuk om zelf de emotie van de dag te mogen tekenen en een cijfer tussen de 1 en de 10 te mogen geven aan de dag. Hij heeft ontzettend veel vragen, maar is niet zo’n prater. Ik zie hem nadenken als ik bepaalde vragen stel. Zelf vind ik het ook lastig om door te blijven vragen. Dankzij de vragen in het boek vertelt mijn zoontje nieuwe dingen en hoor ik ook details. Het zijn afwisselende en leuke vragen die mij en mijn kind helpen om samen gevoelens en gedachten een plekje te geven. Bovendien is het een leuke en gezellige manier om samen de dag af te sluiten. Echt een aanrader voor een quality moment met je kind voor het slapen gaan.

Bestel ‘Dag vandaag tot morgen’ eenvoudig bij Bol.com

Dag vandaag tot morgen
Elke Kamphuis
Witte Leeuw
ISBN 9789492901736
€ 12,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo