Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Boeken / Kids / Reviews

Een boek cadeau geven

boeken van uitgeverij deltas

Het najaar is de cadeau periode bij uitstek. En met een boek heb je altijd hét perfecte cadeau bij de hand. Uitgeverij Deltas biedt dit najaar weer een heleboel leuke boeken voor het hele gezin. Maar ook persoonlijke inspiratiekaarten, uitdagende spelletjes en leuke notitieboeken.

Het enige echte f*ck it kleurboek

Kleur al je frustraties, verwensingen en irritaties van je af met deze 24 brutale en grappige kleurposters. Scheur een poster uit, pak je potloden en fineliners erbij en zeg ‘f*ck it’ tegen alles en iedereen terwijl je al kleurend weer helemaal tot rust komt. Perfect voor als je weer een baaldag hebt of iemand figuurlijk de nek wil omdraaien. De posters zijn gedrukt op dik, kwaliteitsvol papier om doordrukken te voorkomen. Elke tekst bij de prenten is vol humor, denk aan een partij cactussen met tekst ‘Kak dus’ of ‘Het is een prachtige dag om mij met rust te laten.’ Als deze kleurplaten je niet een glimlach op je gezicht toveren dan weet ik het ook niet meer.

Ik geloof in mezelf! Affirmatiekaarten voor kinderen

Iedere ochtend kiezen mijn jongens een kleurrijke kaart uit de doos vol vrolijke en motiverende affirmaties. Het is een fantastische manier om vrolijke gedachten te stimuleren. Heel belangrijk, omdat een positief denkpatroon een goede invloed heeft op hun eigenwaarde en zelfvertrouwen. Mijn zoons lezen de kaartjes hardop voor en vervolgens zetten we de kaart in een houder op de keukentafel. Dat is nu onze plek in huis voor een dagelijkse portie positiviteit. Vooral voor mijn oudste zoon, die af en toe in negatieve ideeën kan blijven hangen, helpt het enorm om zijn veerkracht te vergroten en een positieve mindset te ontwikkelen.

Seksuele voorlichting voor het hele gezin

Als mijn kinderen vragen beginnen te stellen over hun lichaam, liefde en seksualiteit vind ik het toch een beetje moeilijk om de juiste woorden te vinden. Ik wil voorkomen dat mijn kind overrompeld wordt door informatie, maar ik wil dingen ook niet verzwijgen. In het boek ‘Seksuele voorlichting voor het hele gezin‘ lees je stap voor stap hoe je het gesprek met je kind op gang kunt brengen. Dit boek geeft antwoord op 120 veelvoorkomende vragen van kinderen. Zonder taboe, en op een pedagogisch verantwoorde manier met veel humor. De vragen zijn verdeeld in verschillende niveaus op basis van leeftijd. Zo kun je je kind goed informeren, aangepast aan de leeftijd.

Van hier naar daar – Een boek vol doolhoven

Mijn jongens zijn dol op zoekspelletjes. In Een boek vol doolhoven laten wij ons verleiden door de prachtige labyrinten van Sean C. Jackson. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar het is ook een hele uitdaging om de uitgang te vinden. De doolhoven zijn geïnspireerd door dingen die je om je heen ziet en met de hand getekend. Het doet mij een beetje denken aan Escher. Het boek is mooi vormgegeven met kleurrijke doolhoven en stevig papier.

Notitieboeken van Deltas

Ken je iemand die, net als ik, graag lijstjes maakt en dingen opschrijft? Dan zijn de leuke notitieboekjes van Uitgeverij Deltas leuk om cadeau te geven. Je kunt er je boodschappenlijstjes in maken, korte memo’s of schrijf al je gevoelens van je af in een dagboek. Schrijven kan helpen om overzicht te krijgen en rust in je hoofd. Dus pak die pen en schrijf alles lekker van je af!

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo