Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

De avonturen van Rutger, Thomas & Paco – Het Pretpark

Rutger, Thomas en Paco pretpark

De boekenserie De avonturen van Rutger, Thomas en Paco heeft er een nieuw exemplaar bij: Het Pretpark. In dit spannende avontuur worden Rutger en Thomas uitgenodigd voor de opening van een heel bijzonder pretpark: Pacoland! Ze krijgen een rondleiding van de eigenaar van het park. Maar waarom gedraagt ze zich zo vreemd? Als Ruter en Thomas, samen met Paco, in de grootste achtbaan ter wereld zitten en ze steeds sneller en sneller gaan, staan ze voor een wel heel grote verrassing.

Nog veel meer avonturen

Het Pretpark is een vrolijk, hartverwarmend en kleurrijk verhaal vol humor, strippagina’s en een vleugje spanning. Een mustread voor kinderen die nu ook eindelijk kunnen lezen over hun favoriete YouTube-helden! De boeken uit de serie De avonturen van Rutger, Thomas & Paco nodigen uit om te lezen. Zo maken Rutger en Thomas lezen voor mijn oudste zoon extra aantrekkelijk door de leuke illustraties en strippagina’s.

Mijn jongens lazen ook de eerste twee delen van deze leuke boekenserie. In het eerste deel, De magische halsband, krijgen Rutger, Thomas en Paco de hond een pakket opgestuurd met cadeautjes voor Paco. Maar vanaf dat moment gebeuren er hele vreemde dingen. Van wie komt dat pakket eigenlijk? En waarom gedraagt Paco zich zo raar? Als Paco dan ook nog verdwijnt, komen Rutger en Thomas in actie om het mysterie op te lossen en natuurlijk hun hond te redden.

Prijs van de Nederlandse Kinderjury

De Tijdmachine is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger, Thomas en hun hond Paco. Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professnor naar het verleden gestuurd. Hoe komen ze weer terug in het nu? De Tijdmachine heeft de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2023 gewonnen in de leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar. De Kinderjury is de belangrijkste publieksprijs voor kinderboeken en de enige prijs die volledig door kinderen zelf wordt bepaald. Het is de tweede keer op rij dat Rutger en Thomas deze prijs in de wacht slepen, nadat zij in 2022 ook wonnen in dezelfde leeftijdscategorie met hun boek De Magische Halsband.

Over Rutger, Thomas & Paco

YouTubers Rutger, Thomas en hun hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun kanalen maken ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Samen hebben ze meer dan anderhalf miljoen volgers! Ook maken ze diverse maatschappelijke onderwerpen bespreekbaar. Zo vinden ze het belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn. In mijn jeugd las ik nooit een boek waarin het heel normaal en vanzelfsprekend is dat twee jongens samen zijn. Rutger en Thomas hopen met deze boekenserie dat iedereen die hun boeken leest elke vorm van liefde leert accepteren. En daar sluit ik mij graag bij aan.

De avonturen van Rutger, Thomas & Paco Het Pretpark | Billy Bones

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo