Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Artist á fleurs

Zijdenbloemen atelier in Vinkeveen

Gelegen in het Groene Hart met weids uitzicht over de weilanden heeft Sabine haar unieke zijdenbloemen atelier ‘Artist á fleurs‘. Hier vind je de mooiste exclusieve zijdebloemen en planten, prachtige boeketten in vazen en zijdeplanten in potten. Zeg maar gedag tegen verwelkte boeketten op de eettafel, want zijde bloemen zijn voor eens en altijd. O

Flowerartist in hart en nieren

Artist á Fleurs doet haar naam eer aan. Sabine is een ware flowerartist en biedt de meest waanzinnige boeketten van kunstbloemen aan. De appel is niet ver van de boom gevallen, want de liefde voor bloemen zit in de familie. Op Instagram kwam ik haar kleurrijke account tegen. Ik was meteen weg van haar prachtige bloemkunstwerken. Alleen al door te kijken naar de foto’s van de prachtige bloemen in alle kleuren van de regenboog, werd ik zo vrolijk dat ik besloot om een afspraak te maken. Artist á fleurs is open op afspraak, zodat je één op één contact hebt om een zijden boeket uit te zoeken en op maat te laten maken in het atelier.

Lees ook: gemotiveerd door groen

Het atelier is een beleving

Een bezoek aan het atelier is een beleving op zich. Nog geen half uur nadat ik de auto instapte, rijd ik het terrein op van een voormalig boerenbedrijf in Vinkeveen. Het atelier van Artist á fleurs is gevestigd in een zeecontainer op het erf van een familieboerderij. De boerderij wordt hobbymatig gebruikt en rondom het atelier zijn er poezen, pony’s, kippen, mini varkens, konijntjes. Het is een landelijke omgeving en dat geeft een gemoedelijke sfeer.

Via de landelijke tuin loop ik direct naar het atelier waar ik hartelijk word ontvangen door Sabine. In het atelier word ik omringd door exclusieve zijden bloemen, planten en unieke vazen en potten. Ik weet gewoon niet waar ik als eerste moet kijken. Met een lekker kopje thee in mijn hand krijg ik alle tijd om alle bloemen uitgebreid te bewonderen. Sabine heeft een gigantisch aanbod aan kunstbloemen waarmee je de allermooiste boeketten kunt laten samenstellen, zo groot en klein als je zelf wilt.

Artist á fleurs: altijd iets bijzonders

Sabine werkt uitsluitend met de zijdebloemen van Silk-ka. Deze zijdebloemen zijn zo levensecht en mooi dat je ze bijna kunt ruiken. Ik ben versteld hoe dicht ze bij de real bloem komen. De zijdebloemen van Silk-ka gaan door puur vakmanschap levenslang mee, lekker duurzaam dus. Ook hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud, stinkend water en schone vazen. Sabine vertelde me dat het voordeel van zijden bloemen is dat ze hun kleur behouden in de zon. Je kunt zo’n kleurrijk boeket dus in de zomer ook op je tuintafel zetten. Hoe tof is dat?

Sabine biedt maatwerk voor elk budget en interieur en geeft deskundig advies. Sabine weet ontzettend veel over de producten, aankleding van grote stukken en vaste elementen. Zo levert ze ook bloemen voor bruidstaarten en kun je kiezen voor een abonnement waarbij je iedere maand of kwartaal wisselt van bloemstuk. Als je in de Ronde Venen woont dan komt Sabine de bloemstukken zelfs persoonlijk wisselen.

Voor eens en altijd

Ja, een zijdebloemen boeket is best prijzig, maar het gaat dan ook jaren mee. Als je nu een ‘leuk bloemetje’ koopt dan ben je ook al gauw dertig euro kwijt. Artist á fleurs biedt cadeaubonnen, leuk om te geven én om te krijgen. Zo kun je een prachtig boeket bij elkaar sparen. Sabine gaf de tip om bijvoorbeeld te starten met een klein boeket waarna je steeds wat bloemen toevoegt. Ik moest meteen denken aan een groeidiamant. Zo kun je ook je zomerboeket door het wisselen van een aantal takken omtoveren tot een winters exemplaar. Een bloem voor elk seizoen! Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Kleur, kleur en nog meer kleur

Voor onze woonkamer heb ik een prachtig boeket uitgezocht met veel kleur. Ik gaf aan van roze te houden en ik wilde de kleur blauw graag terug laten komen in het boeket in verband met ons schilderij. Sabine gaf me alle tijd om de bloemen te kiezen, daarbij geeft ze advies over vorm en kleur. Vlak voor mijn bezoek kreeg Sabine leuke citroentakken binnen. Ik ben helemaal in mijn sas met zo’n leuke citroentak die in het boeket zit. Ik word hier zo blij van! Sabine heeft mijn boeket een plekje gegeven in haar webshop. Hoe tof is dat? Ik geef dit prachtige boeket natuurlijk een prominente plek in onze woonkamer. Zo kan ik optimaal van genieten van mijn Artist á Fleurs in huis!

Neem snel een kijkje in de webshop van Artist á Fleurs

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo