Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Onmisbaar in de keuken

Regelmatig krijg ik de vraag of onze nieuwe keuken bevalt. Nog iedere dag geniet ik intens van onze prachtige keuken met luxe apparatuur. Onze vorige keuken was nooit onze smaak en al meer dan twintig jaar oud. Onze nieuwe keuken is super modern met een luxe uitstraling. We hebben heel bewust gekozen voor een inductiekookplaat, een Qooker, de beste combimagnetron en een stoomoven.

Het uitzoeken van de nieuwe keuken was tot mijn verbazing zo gebeurd. Mijn man en ik hebben redelijk dezelfde smaak en wensen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je maar wilt, maar het moet ook bij je budget passen.

Een goede combimagnetron

Wat mij betreft, mocht een goede combimagnetron dan ook niet ontbreken in onze keuken. Met dit keukenapparaat kun je niet alleen gebruik maken van de magnetron, maar ook van een oven. Het beste van twee werelden zeg maar. Bovendien scheelt het je geld én ruimte, want je hebt maar één apparaat nodig. Ik was stomverbaasd toen onze buurvrouw zei dat ze haar magnetron alleen gebruikte voor de babyflesjes van haar kinderen. Wij gebruiken onze combimagnetron dagelijks en deze is onmisbaar in onze keuken.

Niet alleen een lasagne bakken, maar ook een kant-en-klaar maaltijd opwarmen

Al in de vroege ochtend nemen we de combimagnetron in gebruik voor het ontdooien van de boterhammen voor de kinderen of fruit voor in de yoghurt. Als lunch geniet ik van een warme soep die ik opwarm in de magnetron. En als mijn man ’s avonds laat uit zijn werk komt, warmt hij zijn maaltje in een paar minuten op. We vriezen ook regelmatig fruit, groenten en restjes in die we ontdooien in de magnetron. Op een makkelijke manier eet je zo snel en toch gezond.

Oven en magnetron in één

Wat mij betreft, is de combimagnetron ideaal voor dagelijks gebruik. Als je van plan bent om een combimagnetron aan te schaffen dan raad ik je aan om te letten op de grootte van het apparaat. Als je regelmatig kookt voor meerdere personen dan is het natuurlijk wel zo makkelijk dat de gerechten in de combimagnetron passen. Vaak kun je overigens ook stapelen met plateaus. Ben je op zoek naar een oven om mee te bakken, maar ook om etenswaren snel op te warmen of ontdooien? Dan is een combimagnetron voor jou een goede optie. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook ruimte in je keuken.

Lees ook: Een nieuwe keuken of renovatie

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo