Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

A’DAM LOOK OUT

Samen met een vriendin bezocht ik de A’DAM LOOK OUT. Dit is niet zomaar een observatiedek met panoramisch uitzicht over Amsterdam. Behalve zicht op het historische centrum van de stad met de beroemde grachten, de dynamische haven en het unieke polderlandschap staat op het dak een schommel. Waar je net over de rand kunt gaan.

We parkeren in de buurt, maar je kunt ook vanaf het Centraal Station met een gratis pontje naar de overkant. De tickets voor de schommel koop je altijd in combinatie met een entreeticket voor A’DAM LOOKOUT via de website, aan de kassa of op het dak. Je hoeft beneden dus nog niet te beslissen of je het wel of niet aandurft. Vanaf de kaartverkoop word je van punt naar punt geleid. Eerst maakten we voor een ‘green screen’ een toffe foto, waarbij het lijkt alsof we op een dwarsbalk hangen boven de stad. Vervolgens gaan we met de experience-lift naar de 20e verdieping in 20 seconden. Met de spectaculaire licht- en geluidseffecten en het doorzichtige plafond is deze lift een bijzondere ervaring.

Don’t forget to play. Hand up and feet in the sky!

Over The Edge

Op het skydeck kijken we onze ogen uit. Je kunt 360 graden rond kijken en het uitzicht is waanzinnig. Net op het moment dat we boven kwamen, was het droog. Er bevindt zich een gloednieuw terras en voor durfals is hier een unieke attractie te vinden. Op het dak van de A’DAM LOOK OUT vind je namelijk Europa’s hoogste schommel ‘Over The Edge’. Op 100 meter hoogte schommelden we heen en weer over de rand van de toren met Amsterdam onder onze voeten. Genieten van een prachtig uitzicht, terwijl de adrenaline door ons lijf giert. Wat een bijzonder gevoel, het lijkt alsof je zweeft! Tijdens het schommelen zijn foto’s en filmpjes gemaakt. Een mooi aandenken aan deze belevenis, die we gratis kunnen downloaden of tegen betaling kunnen laten printen bij de uitgang. Het schommelen had wel wat langer mogen duren, maar het was fantastisch. Na ons bezoek hebben we nog wat gedronken in de skybar van restaurant Madam om na te kletsen over ons avontuur.

A’DAM LOOK OUT | www.adamlookout.com

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo