Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Leefstijl / Persoonlijk

Dit ben ik

‘Ben je nu fulltime influencer?’ vroeg een kennis aan mij. Mijn Instagram account begon als stok achter de deur voor mijn zoektocht naar een fitter, slanker en gelukkiger leven. Ik vond het super spannend om mijn verhaal te delen en mijn foto’s de wereld in te slingeren. Liefdevolle en motiverende reacties hebben me zeker geholpen om niet op te geven en met passie en plezier besteed ik mijn vrije tijd aan gezond leven. Misschien herken j je in mijn situatie, kan ik je inspireren, maak ik je bewust of motiveer ik je om een stapje buiten je comfortzone te zetten. Dat is mijn intentie.

Ik zal niet ontkennen dat ik wel eens producten ontvang en wat bijverdien. Maar ik krijg ook wel eens iets waar ik niet achter sta of echt niet lekker vind. Dat deel ik dan ook niet. Boven alles ben ik fulltime mama van twee prachtige jongens én gelukkig getrouwd. Mijn mannen zijn mijn wereld. Dat ik fulltime mama ben, betekent niet dat ik fulltime thuis ben. Ik vind het heerlijk om te werken. Drie en een halve dag per week werk ik als projectondersteuner waar ik heel blij van word én voldoening uithaal.

Being who you are is more important than being who others expect you to be.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo