Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Reviews

Zo teken je dino’s en dieren van de boerderij

Mama, wil je een dinosaurus voor mij tekenen? Regelmatig vragen mijn jongens of ik dinosaurussen of dieren voor hen wil tekenen. Ik vind het heerlijk om te tekenen en te kleuren, maar dat zegt nog niet dat ik alle vragen zo uit mijn mouw tover. Met de sjabloonkaarten kunnen mijn kinderen de dinosaurussen en dieren allemaal zelf tekenen. In de handige doosjes zitten 12 sjabloonkaarten met thema dino’s en dieren van de boerderij. De sjablonen spreken goed tot de verbeelding van kinderen. Ze zijn stapelgek op dino’s en dieren.

Een gevaarlijke tyrannosaurus, een reusachtige brachiosaurus of een dino die kan vliegen? 

Zo teken je… Met een potlood tekenen mijn kinderen langs de rand en zo toveren ze de leukste dieren of gevaarlijkste dino’s op hun blad. Ze genieten zichtbaar van het tekenen. Tekenen is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling. Tekenen stimuleert de fijne motoriek, maar met deze sjabloonkaarten leren ze observeren, tekenen en hun oog-handcoördinatie verbeteren. Mijn oudste kleuter vindt het vooral leuk om dingen na te tekenen. Behalve het sjabloon te tekenen, probeert hij ook de afbeelding van de dinosaurus en/of dier na te tekenen. Het verschil tussen oudste en jongste kleuter is goed zichtbaar in het tekengedrag van mijn kinderen. Zo tekent mijn oudste kleuter nu eerst een grond waar de dieren opstaan, terwijl de dieren bij mijn jongste kleuter in de lucht zweven. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Deze sjabloonkaarten van Deltas zorgen in ieder geval voor veel tekenpret!

Een donzig schaap, een kleurige haan of een snoezig konijn

Koop Zo teken je dino’s of Zo teken je de dieren van de boerderij bij je lokale boekhandel of Bol.com

Wellicht ook interessant: Kleuren op nummer voor kids. Ben je benieuwd naar prachtige kinderboeken, leuke hotspots met avontuurlijke speelplekken en toffe producten? Neem dan een kijkje onder Kids.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo