Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Lunch

Salade van rode bieten, linzen en geitenkaas

Deze salade is heerlijk fris, super gezond én easy peasy in elkaar geflanst. Met mooi weer eet ik vaak salades als lunch en dit recept deel ik graag met jullie. Begin dit jaar had ik een aantal goede voornemens voor mezelf bedacht. Eén daarvan is het eten van meer peulvruchten. Ik at eigenlijk nooit linzen. Als ik voor de schappen sta in de supermarkt, denk ik niet meteen joh laat ik die lekkere linzen even meenemen. Ze zien er gewoon niet aantrekkelijk uit. Maar nieuwe ingrediënten en producten uitproberen, is een onderdeel van leefstijlverandering. Zo leer je nieuwe groente kennen én waarderen. Het eten van peulvruchten is daar één van. Zo at ik nooit linzen en nu heb ik ze standaard in huis!

Ingrediënten (1 persoon)
4 grote gekookte rode bieten
100 gram linzen
2 augurken
handje geitenkaasbolletjes
handje druiven
honing naar smaak
evt. takje munt

Bereidingswijze
Snijd de gekookte rode bieten en de augurken in kleine stukken en halveer de druiven. Meng deze ingrediënten samen met de linzen en de geitenkaas. Giet wat honing over de salade en garneer eventueel met een takje munt. Enjoy!

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo