Zoeken...
TOP
Food Lunch

Salade van rode bieten, linzen en geitenkaas

Deze salade is heerlijk fris, super gezond én easy peasy in elkaar geflanst. Met mooi weer eet ik vaak salades als lunch en dit recept deel ik graag met jullie. Begin dit jaar had ik een aantal goede voornemens voor mezelf bedacht. Eén daarvan is het eten van meer peulvruchten. Ik at eigenlijk nooit linzen. Als ik voor de schappen sta in de supermarkt, denk ik niet meteen joh laat ik die lekkere linzen even meenemen. Ze zien er gewoon niet aantrekkelijk uit. Maar nieuwe ingrediënten en producten uitproberen, is een onderdeel van leefstijlverandering. Zo leer je nieuwe groente kennen én waarderen. Het eten van peulvruchten is daar één van. Zo at ik nooit linzen en nu heb ik ze standaard in huis!

Ingrediënten (1 persoon)
4 grote gekookte rode bieten
100 gram linzen
2 augurken
handje geitenkaasbolletjes
handje druiven
honing naar smaak
evt. takje munt

Bereidingswijze
Snijd de gekookte rode bieten en de augurken in kleine stukken en halveer de druiven. Meng deze ingrediënten samen met de linzen en de geitenkaas. Giet wat honing over de salade en garneer eventueel met een takje munt. Enjoy!

Stéfani gets fit

«

»

Volg @stefani_getsfit