Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Stank hoeft niet te stinken

Als je erover nadenkt, dan stinkt er echt behoorlijk veel. Stank door huisdieren, rook, luiers, zweet, schimmel, lijm, urine, frituren, vuilnis en nog zoveel meer. Overal om ons heen is geur. Als een geur een negatief effect heeft dan spreek je van geurhinder of stankoverlast. Iedereen heeft wel eens een onaangename geur ervaren. Het lijkt mij bijvoorbeeld geen pretje om te moeten koken in een keuken die stinkt naar rioollucht of mezelf omkleden in een pashokje dat stinkt naar zweet. En heb je wel eens natte hond geroken? PowAir biedt een passende oplossing voor elk stankprobleem. De complete lijn producten is 100% natuurlijk, bevat geen giftige stoffen en is veilig te gebruiken in de buurt van mens en dier.

Invloed op je welzijn en gezondheid

Stank kan mij behoorlijk irriteren en kan op die manier van invloed zijn op mijn welzijn. Stank kan je hinderen in je dagelijkse bezigheden. Maar behalve dat, kan stank ook nog eens behoorlijk slecht voor je gezondheid zijn. Mensen kunnen ook lichamelijk klachten overhouden aan stank, denk aan hoestbuien, hoofdpijn, benauwdheid en misselijkheid. Soms kan het soms leiden tot slapeloosheid, angst en depressie. Natuurlijk wil je dan ook zo snel mogelijk van de stank af.

Lees ook: Je leefomgeving telt mee

PowAir Misting Dome

De PowAir Misting Dome is een geur-neutraliserende vernevelaar met sfeervolle LED-verlichting. Deze vernevelaar zorgt voor een constante verneveling en maakt direct einde aan hinderlijke geuren. De vernevelaar ziet er mooi uit en kan dus ook prima in je woonkamer of op je werkplek staan. Je kunt één van de acht beschikbare kleuren kiezen of langzaam alle beschikbare kleuren de revue laten passeren. De Misting Dome creëert een ontspannen sfeer in uw huis, met rustgevende verlichting en de heerlijke geuren van PowAir! Als je de Misting Dome bestelt, raad ik je aan om tegelijk een fles PowAir Liquid te bestellen.

PowAir Block

Met de PowAir Block maak je korte metten met penetrante geuren en stank op plekken zoals je toilet, kledingkast, sporttas, auto, gangkast of garderobe. Muffe dingen zoals kleding, zweet, de natte vacht van huisdieren of die van natte jassen ruiken weer als nieuw de PowAir Block in de geur Apple Crumble. De geurverwijderaar is ook zeer effectief voor auto’s, boten en campers, zeker als die uit de stalling komen, vochtig zijn en muf ruiken. Door middel van natuurlijke verdamping zorgt het PowAir Block voor een permanente neutralisatie van stank. De PowAir Block Dispenser is een handige doseerhouder en zeer geschikt voor bijvoorbeeld het toilet of de badkamer. Je kunt zelfs een dosering instelling met een dag- en nachtritme.

Tot slot

Giftige stoffen om vieze geurtjes weg te krijgen, vind ik helemaal geen prettig idee. Zeker niet in huis met mijn kinderen. Het verwijderen van nare geurtjes in huis is met PowAir nog nooit zo makkelijk geweest. De producten zijn makkelijk in gebruik en wie wordt er niet vrolijk van een geur als apple crumble of tropical breeze?

Gebruik code “A4XUQ5ZM” voor 10% korting in de webshop van PowAir

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo