Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Mijn favoriete apps van dit moment

Verlies jij je telefoon wel eens uit het oog? Ik heb werkelijk geen idee wat ik zonder mijn Iphone 13 Pro zou moeten. Mijn telefoon gebruik ik dagelijks en voor werkelijk alles. Natuurlijk voor de meest gangbare dingen zoals bellen, appen, mails lezen en googlen, notities, maar het zijn vooral handige én leuke apps die het leven leuker maken. In deze blog verklap ik een aantal van mijn favoriete apps.

Fitbit

Fitbit is ’s werelds toonaangevende app voor het registeren van je dagelijkse activiteiten, work-outs, slaap en nog veel meer. Ik gebruik de app om mijn dagelijkse activiteiten te registeren en houdt een overzicht bij van mijn gezondheid inclusief dagelijks aantal stappen, actieve minuten, verbrande calorieën, slaap en gewicht.

Lees ook: Fitbit Sense

Netflix

De Netflix-app is de beste manier om je favoriete serie te kijken op je telefoon. Mijn man kijkt altijd een aflevering van begin tot eind, ik kijk rustig een paar minuten ergens tussendoor. Je hoeft alleen maar de app te openen en je favoriete serie aan te klikken en kijken maar. Zo kijk ik ook veel Netflix tijdens het sporten, ideaal!

Bring!

Met de app Bring! heb je geen rondslingerende boodschappenlijstjes meer of miscommunicatie over de boodschappen die gedaan moeten worden. Je koppelt zoveel mogelijk familieleden aan je boodschappenlijst, zodat iedereen producten kan toevoegen. Op ieder moment van de dag heeft iedereen zicht op de boodschappen die gedaan moeten worden. Echt, met deze app vergeet je nooit meer iets.

Sprint

Sprint is dé gratis app voor schaatsers en skaters. Deze app meet als jouw skate- en schaatsprestaties door middel van GPS op je telefoon, waarbij je tijden en afstanden in één overzicht zichtbaar zijn. Je kunt de app op natuurijs gebruiken, maar ook op de schaatsbaan of buiten tijdens het skaten. Ik kan niet wachten tot het voorjaar doorbreekt, zodat ik weer leuke skate tochten kan maken.

Post NL

Hoe handig is het om al je PostNL-zaken op één plek te regelen? Via de Post NL app koop ik postzegelcodes om brieven en pakketten te versturen, maar weet ik ook welke post naar mij onderweg is. In de PostNLapp kun je terecht voor alles wat met je post- en pakketzaken te maken heeft. Ik vind het een uitkomst als je veel post ontvangt.

Funda

Om je ideale droomhuis te vinden, is de app Funda een aanrader. Maar ook als je helemaal geen plannen hebt om te verhuizen (zoals ik), is het leuk om bij anderen binnen te kijken. Zo kun je leuke ideetjes op doen voor je interieur of tuin. Ik vind het vooral leuk om te kijken welke huizen aangeboden worden. En ik ben zeker niet de enige. Wist je dat één op de vier Nederlanders deze site minstens een keer per week bezoekt?

Tot slot

Mijn Iphone 13 Pro staat bomvol leuke en handige apps die ik dagelijks gebruik. De meeste apps zijn gratis te downloaden. Soms moet je voor een app eenmalig betalen of via een abonnementsvorm. Doormiddel van apps kun je je telefoon optimaal benutten!

Afbeelding: Pexels.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo