Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Events / Fitness / Sport

Spin for Life 2023

spin for life sportcity

Op 23 maart doe ik mee aan de allereerste editie van Spin for Life, de grootste spinningmarathon ooit van Stichting Fight cancer om geld op te halen voor kankeronderzoek. Samen met duizenden andere mensen lever ik een sportieve prestatie. Tussen 16.00 uur en 0.00 uur gaan we op tientallen SportCity locaties door het hele land 6.000 uur spinnen op de beats van SLAM! Doe jij ook mee?

Waarom zou je meedoen?

Een gezond en fit lichaam is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Maar liefst één op de drie Nederlanders krijgt in zijn of haar leven te maken met kanker. Kanker is een heel groot probleem en iedereen kent wel iemand met kanker. Ik doe mee met Spin for Life om donaties en sponsorgeld op te halen voor baanbrekend kankeronderzoek in Nederland. Hopelijk hoeft kanker in de toekomst geen dodelijke ziekte meer te zijn. Sportief bezig zijn en tegelijkertijd aandacht vragen voor zoiets belangrijks vind ik een prachtige combinatie.

Om 16.00 uur, de start van het evenement, ga ik twee uur spinnen in SportCity Woerden en het lijkt me leuk als jij op de fiets naast mij stapt. Je hoeft geen lid te zijn van SportCity om mee te doen aan Spin for Life en je kunt op je eigen niveau meedoen. Het doel is om met elkaar een half miljoen euro bij elkaar te fietsen. Wil of kan je niet mee fietsen, maar wil je wel een donatie doen? Via mijn persoonlijke pagina kun je mij sponsoren.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo