Zoeken...
TOP
Cultuur en Media Reviews

A Man Called Otto

De bioscoopfilm A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

Vanaf 9 februari te zien in de bioscoop

A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks, Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en Finding Neverland (2004). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström.

Winactie bioscoopkaartjes

Sta je ook al te popelen om naar deze leuke film te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag maar liefst (3!) lezers blij maken met twee bioscoopkaartjes voor de film A Man Called Otto. Hoe maak je kans? Heel simpel, laat onder deze blog een reactie achter waarom jij graag kans maakt op de bioscoopkaartjes. Vul ook je e-mailadres in, zodat ik je een bericht kan sturen als je één van de winnaars bent.

Toelichting winactie: De bioscoopkaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Uit de reacties onder blog worden willekeurig drie winnaars gekozen op 9 februari 2023. Indien de winnaars niet binnen 48 uur reageren, dan vervalt de win en worden een andere winnaars gekozen. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie staat open voor inwoners van Nederland.

UPDATE: De winactie is gesloten. Uit de reacties zijn drie willekeurige winnaars gekozen.

Klik hier voor al mijn kijktips voor films en series

Afbeeldingen: Universal

Stéfani gets fit

«

»

24 COMMENTS

 • Laura

  Leuk mij heel leuk! Fan van Tom Hanks!

 • Robin

  Geweldig! Ik doe graag mee voor een uitje met m’n moeder

 • Debbie

  Ja leukkkk hoi van tom hanks. En wil met vriendin naar de film
  DebsSteps

  • Stefani
   AUTHOR

   Beste DebsSteps, gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen! Veel plezier met je vriendin. Groet, Stéfani

 • Renee

  Hoi, het lijkt mij een hele leuke film. Ik doe graag mee. Groetjes Renee

  • Kysha

   Lijkt me erg leuk om weer naar de bios te kunnen. Ik had voor de corona een unlimited gold abonnement bij pathe en ik ging elke dag naar de bios. Maar met de inflatie nu, ga ik nauwelijks. Lijkt me echt leuk om de Sully-ster in een comedy film te zien. Ben benieuwd!

 • Francisca

  Wowww. Een leuke film lijk m’n dat zeker met Tom Hanks. Er in

 • Rieneke

  Lijkt me een hele leuke film voor mijn schoonouders. Ze zijn allebei dik in de tachtig en wonen sinds een jaar naast een druk gezin met kleine kinderen. We vreesden het ergste, maar ze leven juist helemaal op.

 • Diana van Os

  Ik doe heel graag mee , lijkt me een super mooie film.

 • Paulien

  Op 6 januari jl hebben mijn beste vriend (69) en ik ons 25-jarig vriendschapsjubileum gevierd. We hebben beide veel meegemaakt en hebben daarin elkaar altijd gesteund. Theo is ook weduwnaar en dit heeft hem veranderd, het zou prachtig zijn om kaarten te mogen winnen om hem een positieve boost te geven door en samen met mij te gaan en hem de mooie boodschap van deze film te laten ervaren❤️

 • Britt

  Oeh, Tom Hanks is echt een goede acteur! Ik ben erg benieuwd naar deze film! Fingers crossed

  • Stefani
   AUTHOR

   Ha Britt, Gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen. Veel plezier! Groet, Stéfani

 • Rob

  Lijkt me een prachtige film! Zou graag winnen

 • Sam

  Deze trailer zagen wij laatst voorbij komen. Sowieso groot fan van Tom Hanks, maar dit verhaal raakte ons gelijk. Lijkt ons erg mooi om deze film te zien. En iets winnen is natuurlijk altijd leuk! Hopelijk kan Tom Hanks ons weer helemaal inpalmen met deze prachtige productie. Hopen op de winst!

 • Sam

  Deze trailer zagen wij laatst voorbij komen. Sowieso groot fan van Tom Hanks, maar dit verhaal raakte ons gelijk. Lijkt ons erg mooi om deze film te zien. En iets winnen is natuurlijk altijd leuk! Hopelijk kan Tom Hanks ons weer helemaal inpalmen met deze prachtige productie. Hopen op de winst

 • Henny

  Ik heb het boek jaren geleden al gelezen en dat heeft veel indruk gemaakt. Ik heb het aan het eind in ieder geval niet droog kunnen houden ;-), dus ik ben benieuwd naar de film …

 • Claudia Hamilton

  Dit lijkt me echt weer een waanzinnig mooie film met Tom Hanks die ik dolgraag zou willen zien samen mijn man (onvergetelijk uitje!) ❤ wat zou dat geweldig zijn!!! Hij is echt een van mijn favoriete acteurs en al zijn films raken me, op zoveel manieren, echt een kunstenaar is deze man … Wij maken heel erg graag kans!!

 • Angela Choi

  Het lijkt mij een erg leuke film om te gaan kijken samen met mijn man. Met Tom Hanks in de hoofdrol moet het een goede film zijn.
  Graag maak ik kans 🙂

  Liefs

  Angela Choi

  • Stefani
   AUTHOR

   Beste Angela, gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen! Veel plezier. Groet, Stéfani

 • Janneke

  Wie kent hem nou niet. De brompot van de buurt. Maar als je elkaar beter leert kennen, valt t allemaal reuze mee.
  Benieuwd hoe t bij Otto gaat

 • Marianne van den Hoek

  Heerlijk dit soort films, daar ben ik dol op.

 • Mirjam

  Ik maak graag kans, ken het origineel maar een versie met Tom Hanks moet ik zien! Leuk voor een moeder dochter uitje

 • Suzanne Verkooijen

  Ik maak heel graag kans! Deze film willen mijn man en ik heel graag zien!

 • WIllem de Wal

  Het boek was ook geweldig, doe dan ook graag mee aan deze leuke winactie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg @stefani_getsfit