Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

A Man Called Otto

De bioscoopfilm A Man Called Otto is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson (Tom Hanks), een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. A Man Called Otto is een grappig, hartverwarmend verhaal dat laat zien dat sommige gezinnen bepaald geen alledaagse achtergrond hebben.

Vanaf 9 februari te zien in de bioscoop

A Man Called Otto is geregisseerd door Marc Forster (Finding Neverland) en de hoofdrollen worden gespeeld door Tom Hanks, Mariana Treviño (Club the Cuervos), Rachel Keller (Fargo) en Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven). Voor het scenario tekende David Magee, die al enkele keren voor een Oscar is genomineerd: Life of Pi (2012) en Finding Neverland (2004). De film is gebaseerd op de bestseller A Man Called Ove van Fredrik Backman en op de gelijknamige Zweedse film van Hannes Holm. De productie van de film is in handen van Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman en Fredrik Wikström.

Winactie bioscoopkaartjes

Sta je ook al te popelen om naar deze leuke film te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want ik mag maar liefst (3!) lezers blij maken met twee bioscoopkaartjes voor de film A Man Called Otto. Hoe maak je kans? Heel simpel, laat onder deze blog een reactie achter waarom jij graag kans maakt op de bioscoopkaartjes. Vul ook je e-mailadres in, zodat ik je een bericht kan sturen als je één van de winnaars bent.

Toelichting winactie: De bioscoopkaartjes zijn niet inwisselbaar voor geld. Uit de reacties onder blog worden willekeurig drie winnaars gekozen op 9 februari 2023. Indien de winnaars niet binnen 48 uur reageren, dan vervalt de win en worden een andere winnaars gekozen. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie staat open voor inwoners van Nederland.

UPDATE: De winactie is gesloten. Uit de reacties zijn drie willekeurige winnaars gekozen.

Klik hier voor al mijn kijktips voor films en series

Afbeeldingen: Universal

SHARE: 

GERELATEERD

24 reacties

  1. Beste DebsSteps, gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen! Veel plezier met je vriendin. Groet, Stéfani

  1. Lijkt me erg leuk om weer naar de bios te kunnen. Ik had voor de corona een unlimited gold abonnement bij pathe en ik ging elke dag naar de bios. Maar met de inflatie nu, ga ik nauwelijks. Lijkt me echt leuk om de Sully-ster in een comedy film te zien. Ben benieuwd!

 1. Lijkt me een hele leuke film voor mijn schoonouders. Ze zijn allebei dik in de tachtig en wonen sinds een jaar naast een druk gezin met kleine kinderen. We vreesden het ergste, maar ze leven juist helemaal op.

 2. Op 6 januari jl hebben mijn beste vriend (69) en ik ons 25-jarig vriendschapsjubileum gevierd. We hebben beide veel meegemaakt en hebben daarin elkaar altijd gesteund. Theo is ook weduwnaar en dit heeft hem veranderd, het zou prachtig zijn om kaarten te mogen winnen om hem een positieve boost te geven door en samen met mij te gaan en hem de mooie boodschap van deze film te laten ervaren❤️

  1. Ha Britt, Gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen. Veel plezier! Groet, Stéfani

 3. Deze trailer zagen wij laatst voorbij komen. Sowieso groot fan van Tom Hanks, maar dit verhaal raakte ons gelijk. Lijkt ons erg mooi om deze film te zien. En iets winnen is natuurlijk altijd leuk! Hopelijk kan Tom Hanks ons weer helemaal inpalmen met deze prachtige productie. Hopen op de winst!

 4. Deze trailer zagen wij laatst voorbij komen. Sowieso groot fan van Tom Hanks, maar dit verhaal raakte ons gelijk. Lijkt ons erg mooi om deze film te zien. En iets winnen is natuurlijk altijd leuk! Hopelijk kan Tom Hanks ons weer helemaal inpalmen met deze prachtige productie. Hopen op de winst

 5. Ik heb het boek jaren geleden al gelezen en dat heeft veel indruk gemaakt. Ik heb het aan het eind in ieder geval niet droog kunnen houden ;-), dus ik ben benieuwd naar de film …

 6. Dit lijkt me echt weer een waanzinnig mooie film met Tom Hanks die ik dolgraag zou willen zien samen mijn man (onvergetelijk uitje!) ❤ wat zou dat geweldig zijn!!! Hij is echt een van mijn favoriete acteurs en al zijn films raken me, op zoveel manieren, echt een kunstenaar is deze man … Wij maken heel erg graag kans!!

 7. Het lijkt mij een erg leuke film om te gaan kijken samen met mijn man. Met Tom Hanks in de hoofdrol moet het een goede film zijn.
  Graag maak ik kans 🙂

  Liefs

  Angela Choi

  1. Beste Angela, gefeliciteerd je hebt twee bioscoopkaarten voor de film A man called Otto gewonnen! Veel plezier. Groet, Stéfani

 8. Wie kent hem nou niet. De brompot van de buurt. Maar als je elkaar beter leert kennen, valt t allemaal reuze mee.
  Benieuwd hoe t bij Otto gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo