Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Skaten / Sport

Skeeleren in stijl

Powerslide inline skates

Ben je uitgekeken op je oude skeelers? Probeer dan deze prachtige lichtpaarse skates van POWERSLIDE eens. Er wordt wel gezegd dat dit één van de mooiste inline skates zijn. Natuurlijk doet het uiterlijk wat. Ze zijn minimalistisch en strak ontworpen. En ik bedoel, skates in mijn lievelingskleur, daar word ik meteen enthousiast van. Hoewel de kleur van de skates meteen mijn aandacht trok, is deze geweldige inline skate zoveel meer dan een mooi uiterlijk. Of je nu een beginner of een ervaren skater bent, deze Pheme Lilac 100 inline skates zijn een goede keuze voor een plezierige skate ervaring. In deze blog vertel ik je er graag meer over.

Een goede workout voor je hele lichaam

Voor mij draait skeeleren om lange afstanden en snelheid maken. Behalve dat ik het leuk vind om te doen, is het ook een uitstekende manier om aan mijn conditie te werken. Vergis je niet, het kan best intensief zijn als je op hoog tempo lange afstanden aflegt. Daarmee versterk je ook nog eens belangrijke spiergroepen, zoals je bovenbenen en billen. Om lekker over het asfalt te rollen, speelt de kwaliteit van de skeeler natuurlijk een grote rol.

De POWERSLIDE Pheme Lilac 100 inline skates hebben een duurzame en ondersteunende schoen van hoogwaardige materialen. De vulling is een soort schuim dat zich aanpast naar je voet. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maximale bescherming voor je voeten tijdens het skaten, maar ook voor een betere controle. De skates zijn ook nog eens super verstelbaar. Je kunt het frame aanpassen naar je voorkeur en skatestijl en met de ratelgesp en veters strakker om je voeten binden.

Lekker soepel over het asfalt rollen

Als kind skeelerde ik nog op skates met vijf wielen. Tegenwoordig zie je steeds meer skates met grotere wielen en vier of drie wielen. Met de 100 mm wielen heb je controle over verschillende terreinen en kun je een mooie snelheid maken. Ik vind het persoonlijk heel fijn skaten. De wielen rollen lekker soepel over het asfalt, maar je ligt ook niet meteen op de grond bij oneffenheden in het wegdek.

Deze skeelers zijn een maatje groter dan mijn schoenmaat. Door inspanning heb je kans dat je voeten wat opzwellen. Bovendien vind ik het ook fijn om wat dikkere sokken te dragen in de skeelers. Zo zitten ze super comfortabel!

Lees meer over skaten of skeeleren

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo