Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Musthave fotocadeaus

Vind je het lastig om een origineel cadeau te bedenken? Laat je inspireren door de leuke fotocadeaus in deze blog. Foto’s zijn heel persoonlijk en daarom altijd leuk om te krijgen én te geven. Op Bestecanvas.nl bestelde ik een aantal producten die ik liet maken met persoonlijke foto’s en afbeeldingen. Zo verraste ik mijn jongens met een fotomok van hun superhelden. Voor onze woonkamer bestelde ik een foto op hout. En de muismat met spetterende foto van mijn jongens en ik gaat mee naar mijn werk.

Eyecatcher in ieder interieur

Een foto op aluminium is tegenwoordig misschien wel het meest populaire fotocadeau. Persoonlijk vind ik de mooiste manier om foto’s te bewerken op hout. Een foto op hout is een ware eyecatcher in elk interieur. De natuurlijke uitstraling van hout als afwerking maakt de foto net een kunstwerk. Ik heb gekozen voor één van mijn favoriete foto’s van onze laatste familievakantie. Alleen al door te kijken naar deze familiefoto van mijn gezin in Oostenrijk komen er prachtige herinneringen aan mij op en droom ik even weg. Onze vakantie is zelfs zo goed bevallen dat we besloten hebben om dit jaar weer de bergen in te gaan.

Muismat als fotocadeau

Op mijn werk maken mijn collega’s en ik gebruik van flexibele werkplekken. Het is nog net geen handdoekje leggen, maar als je iets later dan anderen binnenkomt dan zijn de beste plekken natuurlijk vergeven. Zo is het ook met de accessoires, zoals een muismat. Ik was het zat om het hele pand af te struinen naar een muismat. Daarom heb ik bedacht om mezelf een muismat met foto cadeau te doen. Niet alleen super handig, maar ook is een muismat met een spetterende foto van mijn mannen veel leuker dan zo’n saaie kantoor muismat. Zo is ‘computeren’ een feestje!

Lees ook: Bloomingo

Fotomok

’s Avonds kijken mijn jongens en ik altijd het NOS Jeugdjournaal met een kopje thee. Ik bedacht me hoe leuk het zou zijn om mijn jongens te verrassen met een fotomok met een afbeelding van hun favoriete helden. Mijn oudste fan is stapelgek van het spel Minecraft en mijn jongste zou het liefst Spiderman zijn. Als een kind zo blij, waren ze, toen ik hen de mokken gaf. Het maakt ons dagelijkse theemomentje met elkaar nog leuker! De gepersonaliseerde mokken zijn ook erg leuk om cadeau te doen.

Deze fotocadeaus bestelde ik in een handomdraai. Het uitzoeken van de foto ’s en afbeeldingen voor mijn fotocadeaus was misschien nog wel het meeste werk. Via de website van Bestecanvas.nl had ik de bestelling in een paar klikken geplaatst. Je hebt in ieder geval de mogelijkheid om lekker creatief met je foto’s aan de slag te gaan. Zo zijn er nog veel meer leuke fotocadeaus, zoals een puzzel, handdoek en kalender.

Namens BesteCanvas.nl mag ik mijn lezers een exclusieve EXTRA KORTING van 20% geven op hun reeds afgeprijsde producten (exclusief MIXPIX® en mondmaskers) – dat is meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code STEFANI20 om jouw korting te gebruiken wanneer je meer dan €45 uitgeeft.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo