Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Totum Rainbow Pets

Nog even en de volgende vakantie breekt weer aan. Met de leuke Totum Rainbow Pets artikelen hoef je je geen moment te vervelen. De Rainbow Pets serie bestaat uit allerlei leuke artikelen, zoals een stickerset, een notitieboekje, bedelarmbandjes maken, een designer activity book, diamond painting postcards en een diamond painting dagboekje. Het heeft een trendy design met regenbogen en en schattige diertjes.

Diamond painting posts cards

Ben jij bekend met diamond painting? Dan plak je piepkleine glitter steentjes vast volgens een patroon. Met Rainbow Pets plak je de glinsterende steentjes in regenboog patronen op kleine ansichtkaarten. Heel leuk om je eigen kaartje te maken en op te sturen naar bijvoorbeeld opa en oma, vriendjes en vriendinnetjes van school.

Secret Diary diamond paint

Ben jij gek op knippen en plakken? Deze Totum Rainbow Pets knutselset is een geweldig cadeau voor knutselliefhebbers. In de set zit een dagboekje met sleuteltje. Zo kun je al je geheimen veilig achter slot en grendel bewaren in je eigen dagboek. Op de kaft kun je een soort 3D effect op de harde kaft maken door de meegeleverde foam stickers met regenboogdieren. Het ziet er heel schattig uit. Met de accessoires kun je de bladzijdes prachtig versieren. Ga aan de slag met de meerkleuren pen, de gekleurde steentjes voor diamond painting en leuke glinsterende stickers.

Lees ook: Knutselen met Totum

Memoblokmapje en stickers

Is jouw lievelingsdier een hond? Dan is het Totum Rainbow Pets memoblokmapje écht iets voor jou. Je vindt hierin acht verschillende memoblokjes variërend in maat, opdruk en vorm. Je kunt een leuke boodschap op de memoblaadjes schrijven en aan je vrienden of vriendinnen geven. De memoblaadjes zijn super handig om te gebruiken en ze zien er ook nog eens heel leuk uit.

Designer activity book

Het Designer activity book bevat veel leuke stickers en sjablonen, zodat je heerlijk aan de slag kunt met je eigen kunstwerkjes. De sjablonen bestaan uit het alfabet zodat je je eigen teksten kunt maken, maar ook uit allerlei mooie figuren. Je maakt het boekje open alsof je een koffertje opent. Vallen deze glinsterende knutsel artikelen bij jouw kinderen in de smaak? In de Rainbow Pets serie van Totum vind je nog veel meer leuke producten, zoals een nageldecoset en een glitterhaarborstel.

Koop de schattige Totum Rainbow Pets eenvoudig bij Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo