Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Relax Center Nederland

Ben je dol op ontspannen in een wellness, maar iets minder van de drukte om je heen? Ben je liever niet naakt in het bijzijn van vreemden? Ben je toe aan rust en ontspanning? Dan raad ik je aan om eens een luxe privé wellness te huren waar je in alle rust een paar uur kunt genieten van je eigen wellness faciliteiten. Je bepaalt zelf wanneer je gaat genieten van een unieke wellness ervaring en met wie. Mijn eerste privé wellness ervaring beleefde ik in Zeist bij Relax Center Nederland. Hier kun je privé gebruik maken van een Finse sauna, infrarood sauna, jacuzzi en een lounge gedeelte. Met mijn man genoot ik van een bijzonder romantische wellness ervaring.

Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes, including you.

Na een drukke zaterdag ontsnappen we even aan de drukte van alledag zodra de oppas voor de kinderen arriveert. We rijden richting Zeist, een bosrijk gebied van de Utrechtse Heuvelrug. Na een wandeling door de bossen gaan we door naar onze privé wellness. We parkeren voor de deur en worden vriendelijk ontvangen. Ik vind het altijd prettig om mijn eigen badjas en handdoek mee te nemen, maar in de kleedruimte liggen ook badjassen en handdoeken voor ons klaar. Daarna openen we de deur naar de wellness. We zijn aangenaam verrast. Het interieur is luxe en modern. De verlichting is sfeervol en overal liggen rozenblaadjes. De faciliteiten zien er super schoon uit. Dit wordt genieten!

Ontspannen

Veel mensen ervaren het naakt zijn in het bijzijn van anderen als een grote drempel. Hoewel er bij openbare sauna’s ook badkledingdagen worden aangeboden, kan het onwennig blijven. Het grote voordeel van een privé sauna is dat je volledige privacy hebt. Met je eigen gezelschap huur je de volledige saunaruimte af en hierdoor loop je geen (on)bekenden tegen het lijf. Even geen prikkels om ons heen, maar lekker samen genieten.

Don’t forget to pamper yourself!

Alles is tot in de puntjes geregeld. Overal is aan gedacht. Je kunt zelfs je verlichting en muziek kiezen. Zo bepaal je zelf de sfeer van je unieke wellnessmoment. Bij de wastafel staan luxe producten van Rituals en ook aan drankjes en snacks kom je niets te kort. Voor ons was er speciaal een healthy salade en fruit klaar gezet. Super attent! We proosten, genieten van de bubbels in de jacuzzi en de warmte in de sauna. Er zijn heerlijke stortdouches en we relaxen even op de loungebanken. De tijd vliegt voorbij.

Het was heerlijk om de ruimte helemaal voor onszelf te hebben. Bij een privésauna heb je alle faciliteiten voor jezelf en hoef jij dus op niks en niemand te wachten! Dit zorgt ook voor een extra ontspannen gevoel. Relax Center Nederland vind je niet alleen in Zeist, maar ook twee vestigingen in Amersfoort, Amstelveen en Zaanstad. Iedere locatie is uniek. De nieuwste XL-vestiging in Amersfoort biedt ruimte tot wel 15 personen. Kinderen zijn ook van harte welkom bij Relax Center Nederland. Het afhuren van een privé sauna en spa is ook een leuk idee voor een familiedag, verjaardagsfeest of bachelorette party. Een absolute aanrader voor iedereen die in alle rust ultiem wilt ontspannen.

Relax Center Nederland | www.relaxcenternederland.nl | Instagram

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo