Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Nederland / Reizen

Recreatiepark de Leistert

Vakantie vieren in de anderhalve meter samenleving, dat kan prima! Ook tijdens de huidige corona maatregelen kun je er met je gezin op uit. De lente is aangebroken en ik tel af naar een lang Paasweekend en de meivakantie. Een andere omgeving ontdekken geeft me een gevoel van vrijheid en draagt bij aan een ontspannen gevoel. Op vakantie gaan doet me goed. Nu oriënteer ik me op een vakantie in het zuiden van ons land. Mijn oog is gevallen op de Leistert, een vakantiepark in Limburg, dat beschikt over het meest diverse aanbod aan verblijfsmogelijkheden van alle vakantieparken in Limburg. De Leistert is zelfs meermalen uitgeroepen tot beste bungalowpark Limburg.

Favoriet plekje

De keuze is reuze. Het aanbod in faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden is enorm in recreatiepark de Leistert. Je kunt hier één van de kampeerplaatsen boeken met eventueel privé sanitair of een volledig ingerichte accommodatie zoals een lodge, safaritent, cabin of een luxe bungalow met ruime tuin, eigen sauna en bubbelbad! Zo is er altijd wel een favoriet plekje te vinden om het ultieme vakantiegevoel te ervaren!

Slaap in bungalows van het allerhoogste niveau, kies voor het buitenleven op een kampeerplaats of geniet van een avontuurlijke verblijfsaccomodatie

Mijn voorkeur zou uitgaan naar een kindvriendelijke bungalow. Naast al het ‘standaard’ comfort van vloerverwarming in alle ruimtes, flatscreen televisie, een ruim terras en vaatwasser zijn de bungalows in de Leistert voorzien van een overdekt terras, was-droog combinatie, magnetron, grote oven, extra koelkast en een ingebouwde sauna en bubbelbad in de badkamer. De kindvriendelijke bungalows hebben daarnaast een omheinde tuin, was-droogcombinatie, traphekje bovenaan de trap, afgeschermde wandcontactdozen, een bolderkar en een kinderbed- box en stoel. Bovendien grenzen de tuinen van deze bungalows aan de leukste speeltuinen van het park.

Nooit meer naar huis

Vlakbij recreatiepark de Leistert ligt het prachtige natuurgebied Leudal waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar we hoeven het terrein van de Leistert niet af om ons goed te vermaken. Ik weet zeker dat mijn jongens waanzinnig enthousiast worden van de hoge klimtoren in de grote speeltuin. Je vindt hier glijbanen, schommels en trampolines. Maar er is nog veel meer. Zo kun je avontuurlijk sporten met diverse sport-, spel en klauter-attributen, waaronder een volleybalveld, avontuurlijke stormbanen, een bootcampbaan en een kabelbaan. Je kunt crossen op de fietscrossbaan, kliederen met water en zand op het strandje rondom de speelvijver en binnenkort opent ook nog een 18-holes adventure golfbaan. Wat zouden ons hier wel even vermaken, want je raakt hier niet uitgespeeld.

Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl en deel ik mijn verhaal. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en deel alles over een gezonde leefstijl. Ook doe ik regelmatig leuke winacties en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo