Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Cultuur en Media / Reviews

Maxie en haar ondeugende tandenfee 

maxie en haar ondeugende tandenfee

Vanaf 9 augustus in de bioscoop!

In de hartverwarmende film Maxie en haar ondeugende Tandenfee volgen we Maxie die samen met haar moeder naar de grote stad verhuist, waar haar moeders nieuwe vriend met zijn kinderen woont. Alhoewel Maxie heel blij is voor haar moeder kan ze maar moeilijk wennen aan het stadse leven en mist ze de bloemen en de natuur om haar heen. Als Maxie de ondeugende tandenfee Violetta ontmoet en met haar de meest gekke avonturen beleeft, wordt het leven in de stad een stuk leuker!

Over vriendschap en de leukste avonturen

Als kinderen een tand verliezen en hem onder hun kussen leggen dan komt ’s nachts de tandenfee om de tand om te ruilen voor een muntje. Dit verhaal werd mij vroeger al verteld en nu vertel ik het aan mijn kinderen die hun melkgebit wisselen. Maar bestaat ze nu echt?

Violetta is in opleiding om tandenfee te worden. Als een echte tandenfee probeert Violetta leuke speeltjes tevoorschijn te toveren. Dit lukt alleen niet… In plaats van speeltjes, tovert Violetta constant bloemetjes. Het jaarlijkse examen komt eraan en alleen de feeën die slagen, ontvangen het juweel dat hen van en naar de mensenwereld vervoert om de melktanden te verzamelen en speelgoed te toveren. Natuurlijk zakt Violetta glorieus voor het examen. Maar Violetta zou Violetta niet zijn als haar dat ergens van zou weerhouden. Ze steelt de missie en het juweel van een andere fee en smokkelt zichzelf de mensenwereld binnen. Daar belandt ze in de nieuwe kamer van Maxie…

Violetta probeert aan het standaardbeeld van een tandenfee te voldoen, maar omdat dat niet lukt vliegt ze steeds teleurgesteld rond. Tot ze leert over de talenten die ze wél heeft. Dan verandert ze in een vrolijke fee. Een leuke les voor haar én voor de kijkers: doe waar jij goed in bent.

Meer films en series

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo