Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Inpakken en wegwezen

Vakantie is hét moment om te ontspannen, te onthaasten en echt even goed uit te rusten. Even niets hoeven, leuke dingen doen, tijd doorbrengen met je gezin, vrijheid om te gaan en staan waar je wilt oftewel hét recept om een burn out te voorkomen. Maar voordat je op je vakantiebestemming bent aangekomen, kun je toch ook al behoorlijk wat stress oplopen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de auto. Ieder jaar kom je er weer achter dat de auto net te klein is voor alle spullen die je mee wilt nemen. Gelukkig bieden de reistassen van Car-Bags.com dé oplossing.

Tetrissen met koffers en tassen

Je werkt door tot de laatste dag voor de vakantie en je hebt je auto in een mum van tijd ingepakt om vervolgens zonder stress aan te komen op je vakantiebestemming. Helaas werkt het in de praktijk vaak niet zo, want met name bij het weggaan kan het stressniveau flink oplopen. Sommige mensen krijgen het al benauwd bij het idee dat ze bagage moeten inpakken. Zeker als je niet alleen voor jezelf inpakt, maar voor het gehele gezin. Voorheen begon ik al ruim van tevoren met inpakken, maar daardoor zat ik continu met die koffers in mijn hoofd. Nu kies ik ervoor om een paklijst te maken en vrij last minute in te pakken.

Het inpakken van de bagage is de grootste stressfactor tijdens de vakantievoorbereidingen. Want hoe krijg je die stapel tassen en koffers in de auto? Inladen, uitladen, opnieuw proberen… je staat eindeloos te passen en te meten of je alles wel kwijt kunt in je auto. Het is net tetrissen met koffers en tassen. Ze hebben allemaal andere maten en vormen en zie dat maar eens goed in je kofferruimte van je auto op te bergen. En je wilde nog wel op tijd vertrekken! Zo zonde als de inpakstress de voorpret van je vakantie verpest. Zeker als dat helemaal niet nodig is!

Zorgeloos op reis met Car-bags

Car-Bags.com is dé uitvinder van slimme op maat gemaakte reistassen voor de kofferbak van jouw auto. Die set reistassen past precies in jouw kofferbakruimte. Ze zijn op maat gemaakt, zodat je geen loze ruimte hebt. Bovendien kun je de kofferruimte goed afsluiten en behoud je zicht via de achteruitkijkspiegel.

Soms schrik ik nog wel eens hoe afgeladen vol sommige gezinnen vertrekken naar het zonnige zuiden. Met de reistassen set van Car-Bags hoeven kinderen niet met hun knieën in hun nek achterin te zitten, vanwege alle rondslingerende spullen. Met de reistassenset van Car-Bags gebruik je je kofferruimte optimaal, zodat er geen losse bagage hoeft rond te slingeren. Bovendien blijft de achteruitkijk spiegel vrij. Zo reis je niet alleen een stuk comfortabeler, maar ook veiliger.

De tassen zijn van stevige kwaliteit en voelen een beetje zwaarder aan dan een doorsnee reistijd. Ze zijn eenvoudig op te vouwen en op te bergen. Super handig als je op je vakantiebestemming bent, maar ook om thuis op zolder op te bergen. Overigens gebruiken we de tassen niet alleen voor een ‘verre’ vakantiebestemming, maar zijn de reistassen ook ideaal voor een weekend weg. Als we een paar dagen weggaan dan pak ik voor iedereen één tas in en nog een tas voor alle losse spullen. Ideaal en super praktisch. De tassen zien er allemaal hetzelfde uit. ‘Mama, hoe weten we nu welke tas van wie is? Ze zien er allemaal hetzelfde uit’. Goede vraag, daar heeft Car-bags een goede oplossing voor: bagage labels van klittenband. Makkelijk aan te brengen en weer te verwijderen.

Voorkom vakantiestress

Vakantiestress is vaak te voorkomen en een goede voorbereiding is vaak het halve werk. Maak een paklijst en ga niet oververmoeid aan een reis beginnen. Voorafgaand aan een lange vakantie neem ik vaak een dagje vrij om in alle rust de tassen in te kunnen pakken. Als de jongens op school zijn, heb ik alle ruimte en tijd om rustig in te pakken voor ons vertrek. Het is de investering waard. Het scheelt niet alleen tijd en stress, maar het is ook super praktisch en veilig. Voordat we de reistassen van Car-Bags hadden, kon het inpakken van de auto nogal een uitdaging zijn. Nu is het een fluitje van een cent.

Wil je ook handig en snel inpakken en veilig op reis? Neem een kijkje op Car-bags.com

Neem een kijkje bij Reviews voor andere toffe producten, leuke hotspots en boekreviews.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo