Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig

IJsblokjes met rosebuds

Wil je je gerechten of drankjes wat origineler maken? Dan is er niets beter dan eetbare bloemen. Ze voegen niet alleen een vleugje kleur en smaak toe aan je beste salades, taarten en cakes, maar ook aan je water met bubbels. Van oudsher hebben bloemen een belangrijke plaats in onze voeding. Tegenwoordig hebben ze vooral een decoratieve bijdrage om bijvoorbeeld een salade veel kleur te geven of zelfs je water een ‘haute cuisine’ look te geven.

Haute Cuisine

Voor het maken van de ijsblokjes met rosebuds heb ik gebruik gemaakt van de Rosebuds van Aromandise die ik bestelde bij Kazadomi. Deze eetbare bloemen zijn 100% biologisch geteeld en vegan. In elk ijsblokjesvormpje leg ik rosebuds waarna ik ze tot de helft vul met water. Zo zet ik het een paar uur in de vriezer om vervolgens de andere helft te vullen en weer in te vriezen. Zo voorkom je dat de rosebuds gaan drijven op je ijsklontje. Na een paar uur heb je prachtige rosebuds-ijsblokjes. Zo geef je je cocktail, limonade of water een feestelijk tintje!

Kazidomi is een webshop waar je een breed assortiment vindt aan voeding, superfoods tot natuurlijke verzorgingsproducten en cosmetica. Dankzij het jaarlidmaatschap van €80,- kan je profiteren van tot wel 50% korting op al hun producten en leuke extra’s. 
Met de code STEFANIGETSFIT21 krijg je € 20 korting op het lidmaatschap + gratis verzendkosten.
Met de code 10STEFANIGETSFIT kun je genieten van € 10 korting bij een aankoop vanaf € 69 + gratis verzendkosten

Neem een kijkje bij Food voor meer leuke en eenvoudige recepten.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo