Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Producten / Reviews

Herôme nail essentials voor lange en harde nagels

Hoe ik mijn nagels omschrijf? Broos en breekbaar. Tja, helaas ben ik niet gezegend met lange, sterke nagels. Het verschilt per persoon hoe broos en/of breekbaar nagels zijn. Mijn nagels zijn kwetsbaar en beschadigen snel. Ze zijn zo dun en flexibel, dat ik ze met mijn vingers kan ombuigen. Vroeger beet ik nog wel eens op mijn nagels, maar nu weet ik dat dit voor behoorlijk wat problemen kan zorgen. Door de hoeveelheid bacteriën die op je hand zitten, kunnen er snel ontstekingen ontstaan bij te ver doorgebeten velletjes rondom je nagels. Een oorzaak van mijn broze en breekbare nagels kan zijn, dat ik bij het schoonmaken niet altijd handschoenen draag. En dat terwijl ik weet, dat door schoonmaakmiddelen niet alleen mijn handen uitdrogen, maar ook mijn nagels beschadigen. Nagels absorberen water waardoor ze sneller afbreken als ze regelmatig in contact met water komen. Maar ook voeding kan invloed hebben op de gezondheid van je nagels. Aangezien mijn moeder ook breekbare nagels heeft, ben ik misschien wel erfelijk belast.

Beauty is within your hands!

Kuur

Breekbare nagels kun je op verschillende manieren behandelen, maar de makkelijkste manier vind ik de Herôme nail essentials kuur, waarmee je in een handomdraai sterke en harde nagels krijgt. Herôme is al zo’n 35 jaar toonaangevend op het gebied van natuurlijke hand- en nagelverzorging. Deze kuur van Herôme stimuleert de nagelgroei en voorkomt inscheuren van slappe nagels.

De kuur bestaat uit drie producten: nail hardener strong, cuticle cream en caring nail polish remover. De gebruiksaanwijzing van de nagellakverharder is heel makkelijk: de eerste dag breng je één laagje aan, de volgende dag een tweede laagje. De derde dag verwijder je beide laagjes en start je weer opnieuw. Dit doe je gedurende 14 dagen. Daarnaast smeer je dagelijks je nagelriemen in met de rijke crème.

De lak verwijder je met de caring nail polish remover. Vaak bevat nagellakremover aceton. Aceton verwijdert niet alleen de lak, maar ook de natuurlijke oliën die je nagels bezitten. Hierdoor drogen ze sneller uit. Deze caring nail polish remover van Herôme is vrij van aceton, reinigt de nagels effectief en voorkomt uitdroging.

Mijn ervaring

Met slechts een paar minuten per dag heb ik binnen een week zichtbare sterke en harde nagels. Ook mijn gebarsten nagelriemen zijn hersteld. De lak breng je moeiteloos aan en droogt super snel. De lak heeft een mooie glans waardoor ik het niet vervelend vind om twee weken geen nagellak te dragen. Al binnen een paar dagen voel ik dat mijn nagels sterker worden.

De kuur besteedt ook aandacht aan geïrriteerde nagelriemen. Door dagelijks de rijke crème aan te brengen over de gehele nagelriem zijn mijn gebarsten nagelriemen hersteld. Ook worden hiermee nare velletjes en scheurtjes voorkomen. Binnen één week zie ik al zichtbaar resultaat. Mijn nagels én nagelriemen zien er mooier uit, mijn nagels zijn langer en voelen sterker aan. Indien nodig kun je de kuur meerdere keren per jaar herhalen. Met de kwaliteit van mijn nagels kan ik me best voorstellen dat ik op korte termijn de kuur nog een keer herhaal. Dat vind ik geen probleem want de kuur kost weinig tijd én heeft zichtbaar resultaat. Je kunt ook nog kiezen voor de extra sterke nagellakverharder als je nagels extra hulp kunnen gebruiken. Mooi, goed verzorgde handen en nagels zijn de eerste indruk die mensen van je krijgen. Daarom ben ik ook erg blij met het resultaat van deze kuur van Herôme, die bijdraagt aan mooie, verzorgde en gezonde handen en nagels.

Op de omslagfoto van deze blog zie je de producten van Herôme die ik graag gebruik (van links naar rechts): handmasker voor de nacht, glazen nagelvijl, corrector pen, nagelverharder, serum voor de nagelriemen, cuticle cream en caring nail polish remover.

Herôme | www.herome.com | Instagram

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 37 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo