Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids / Leuke dingen

LEGO® NINJAGO – Bouw en sticker je eigen draak

Heb jij altijd al je eigen draak willen hebben? Dit is je kans! Bouw met de steentjes bij dit boek een supercoole draak uit het Ninjago-rijk. LEGO NINJAGO Bouw en sticker je eigen draak bestaat uit een boek, stickers en bouwsteentjes om verschillende draken mee te bouwen. Met meer dan 270 toffe stickers kun je de draak helemaal maken zoals jij wilt. In het boek vind je ook leuke speeltips en spelletjes.

Bouw, versier en op avontuur!

Mijn kleine NINJAGO fans stonden te popelen om hun eigen draak te bouwen. Eerst werd het boek erbij gepakt om de coolste draak uit te zoeken. Het is even puzzelen voor mijn zoon van zes jaar, maar al gauw heeft hij de draak met een klein beetje hulp van zijn oudere broer in elkaar gezet. Als onze buurmeiden op de bonnefooi langskomen, zijn ze ook dolenthousiast over de draak. Na het bouwen kun je de draak versieren met stickers die je leuk vindt. De stickervellen zijn voorzien van nummers om het plakken van de stickers op de juiste plek te vergemakkelijken. De geplakte stickers laten vrijwel moeiteloos weer los, dus je kunt je draak volop veranderen. Zo verander je je groene draak moeiteloos om in een vurige draak met vlammen op zijn vleugels.

In LEGO NINJAGO Bouw en sticker je eigen draak vind je veel informatie over de draak die jij het leukst vindt. Zo heeft de elementdraak sterke vleugels waarmee hij geweldig kan vliegen. Maar pas op voor de staart met scherpe schubben van de slechte draken. Die kunnen ze namelijk als wapen gebruiken. De draak is een leuke aanvulling op het LEGO NINJAGO speelgoed dat we in huis hebben. De fantasie van mijn jongens wordt geprikkeld en er worden spannende avonturen in het Ninjago-rijk nagespeeld. LEGO NINJAGO Bouw en sticker je eigen draak is ook leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld voor een verjaardag of zwemdiploma.

Lees ook: LEGO Supernatuur

Koop LEGO NINJAGO Bouw en sticker je eigen draak bij je lokale boekhandel of via Billybones.nl

LEGO NINJAGO Bouw en sticker je eigen draak
Billy Bones
ISBN 9789030508557
juni 2022
€ 18,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo