Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Producten / Reviews / Tussendoortjes

Verantwoord snoepen en snacken met Food2Smile

De rest van je leven niet meer snoepen? Snoepen en snacken vind ik prima kunnen bij een gezonde leefstijl. Naast voldoende lichaamsbeweging en gezonder eten en drinken, vind ik het geen enkel probleem om af en toe te snacken en te snoepen. Sterker nog, ik ben een enorme snoepkont. Natuurlijk is een appel of wortel het gezondst. Alleen beschouw ik dat niet als een verwenmoment.

Gezond snoepen klinkt misschien wat tegenstrijdig en dat is het misschien ook wel, maar een gezonde leefstijl en lekker snacken gaan wat mij betreft hand in hand. Gezond leven is namelijk geen dieet. Het zou mij best lukken om een tijdje minder te snoepen of snacken, maar dat houd ik de rest van mijn leven niet vol. Iedereen heeft toch wel eens zin in iets lekkers? En soms is dat ook gewoon een hele goede reden om er af en toe lekker van te genieten. Als ik een ‘zero tolerance’ beleid hanteer, waarbij ik helemaal niets mag, werkt dat juist averechts voor mij.

Wat is verantwoord snoep?

Voordat ik mijn leefstijl veranderde, propte ik zonder benul van alles onbewust in mijn mond. In de supermarkt vind je helaas ontzettend veel ongezonde troep en het merendeel van de producten bevatten toegevoegde suikers. Snoep is lekker en ik vind het erbij horen, maar te veel geraffineerde suiker is natuurlijk niet gezond. Daarom loont het om etiketten te lezen, zodat je weet wat er in het snoepgoed zit.

Wat is verantwoord snoep eigenlijk? Verantwoord snoep bevat minder tot geen suiker. Food2Smile helpt je met guilt-free verwenmomentjes. Alle snoep, snacks, chocolade en chips van Food2Smile zijn altijd zonder toegevoegde suikers. Maar dat is nog niet alles. Meer dan 90% van het suikervrije assortiment is ook nog eens vegan, gluten- en lactosevrij. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleur- en smaakstoffen uit groente, fruit en kruiden.

Geniet met volle teugen van Food2Smile

In de webshop van Food2Smile vind je heerlijke en verantwoorde producten. Via het keuzemenu kun je zoeken op categorieën of kenmerken die je belangrijk vindt. Kies bijvoorbeeld voor vegan snoep of glutenvrije chips en chocolade. Vergeet vooral niet om een kijkje te nemen bij de aanbiedingen. Food2Smile biedt ook verschillende brievenbus pakketten vol goodies waar je guilt-free van kunt genieten. Ideaal voor jezelf om verschillende producten uit te proberen of leuk om een ander cadeau te doen.

Natuurlijk deel ik graag mijn top 3 Food2Smile producten met jou. Met stip op nummer één staan de vrolijk gekleurde melkchocolade pastilles. Ik vind ze heerlijk om zo los te eten of om de lekkerste creaties mee te versieren. Ook maak ik met deze chocolade snoepjes een feestje van mijn kwark ontbijt. Je kunt hier echt alle kanten mee op. Op nummer twee staat de heerlijke mix van suikervrij snoep. Ik ben een echte zoetekauw en deze mix heeft alles: vegan gummy beertjes, colaflesjes én kersen gummysnoepjes. Dit is snoep zonder gelatine en ook nog eens glutenvrij snoep. Handig, het snoep is ook verkrijgbaar in handige uitdeelzakjes met een kleine portie grootte. Op de derde plek staan voor mij de popped chips. Ze zijn gemaakt van half soja en half aardappel en zijn daardoor een bron van eiwitten. Bovendien bevatten ze tot wel 60% minder vet dan gefrituurde chips. Maar daarnaast zijn er nog véél meer lekkere snacks. Het is superlekker guilty free genieten met Food2Smile wanneer je ‘In the mood for something good’ bent!

Bestel je suikervrije snoep en snacks eenvoudig via de webshop van food2smile.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo