Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

Knutselen met Totum

Regelmatig zit ik met mijn jongens aan de keukentafel te knutselen. Ik ben er gek op en mijn jongens ook. Wie zegt dat knutselen alleen voor meisjes is? Jongens zijn anders dan meisjes en met knutselen is dat vast niet anders. De concentratieboog is ietwat kort; mijn jongens zien graag snel resultaat. Knutselen is belangrijk, het helpt kinderen enorm in hun ontwikkeling. Denk aan taal, concentratie, fantasie en motoriek. Bovendien draagt creatief bezig zijn bij aan het leren van oplossen van problemen.

Totum biedt speelgoed en leuke knutselpakketten voor jongens en meiden in allerlei aansprekende thema’s waaronder Brandweerman Sam en Paw Patrol. Timmeren, knutselen, strijkkralen, magneetjes, spray pens en nog veel meer! In deze blog laat ik je graag een aantal leuke speel- en knutselproducten van Totum zien.

Totum houten bouwset

Met deze houten bouwset bouw je je eigen kraanwagen, vliegtuig, graafmachine of verzin zelf iets gaafs. Je kunt de voertuigen maken volgens de voorbeelden en steeds weer uit elkaar halen om iets nieuws te maken.

Strijkkralen

Met de strijkkralenset van Totum kun je Chase of Marshall van Paw Patrol namaken. Vooral mijn jongste zoon is gek op Paw Patrol. Hij popelt om te beginnen. ‘Mama, wil je Marshall strijken als ik hem af heb?’ De kunstenaar komt in hem naar boven. Het pakketje is volledig met strijkkralen, bordje, voorbeeld en strijkpapiertje. Het enige wat je nog nodig hebt is een strijkbout om je kunstwerk af te maken. Het is niet alleen leuk om samen met je kind te doen, maar ook goed voor de fijne motoriek en concentratie en gegarandeerd urenlang speelplezier!

Totum spray pennen

Maak je eigen schilderijtjes met blaaspennen. Deze set van Totum bevat mooie herbruikbare sjablonen, geweldige spuitpennen in rood, paars, geel, groen en blauw. Hiermee kun je prachtige schilderijtjes maken van een uil, kameleon, een vlinder en een vis. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan en variëren met de verschillende kleuren. Mijn jongens vonden het erg leuk om te blazen en hebben al diverse schilderijtjes voor opa en oma gemaakt.

Raamstickers

Ik ga op vakantie en neem mee… raamstickers! Deze stickers vind ik ideaal om mee te nemen voor een lange autorit. Hoe leuk is het voor kinderen om stickers op het raam te mogen plakken. Welke voertuigen kom jij allemaal tegen? Met de Travel raamstickers creëer je je eigen verkeer in de auto! Maar natuurlijk kun je ze ook lekker thuis op het raam plakken.

Het speelgoed en de knutselpakketten van Totum zijn leuk voor jongens en meisjes. Ik vind het leuk om samen met mijn jongens te doen, maar het zijn knutselpakketten waar ze ook zelfstandig prima mee uit de voeten kunnen. Bovendien is de prijs kwaliteit verhouding goed. Zo zijn het ook leuke cadeautjes voor een kinderfeestje, als activiteit voor op een kinderfeestje of zomaar op een regenachtige dag!

Bestel eenvoudig het leuke speelgoed en de toffe knutselpakketten van Totum bij Bol.com

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo