Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Tips om fit te worden in 2023

fit

Het nieuwe jaar nadert snel en iedereen kijkt ernaar uit. Het nieuwe jaar zal waarschijnlijk een aantal opwindende veranderingen teweegbrengen. Naast de gebruikelijke voornemens zoals actiever zijn en minder geld uitgeven, kan het verstandig zijn om een ​​paar fitness doelen te stellen. Je kunt bijvoorbeeld proteine poeder gebruiken om aan je dagelijkse eiwit doelen te komen. Op deze manier zul je gemakkelijk en effectiever je fitnessdoelen bereiken. In dit artikel worden enkele tips toegelicht die je kunt gebruiken om fit te worden in 2023!

Zorg ervoor dat je elke dag je eiwit doel haalt

Eiwitten zijn essentieel voor het opbouwen van spieren en het verliezen van vet. Als je niet genoeg eiwitten binnenkrijgt, zul je moeite hebben om de best mogelijke resultaten te behalen. Het zal ook moeilijker worden om af te vallen. De gemiddelde persoon moet 1 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht (1 g/kg) consumeren. Klinkt dit als iets dat je moeilijk bereikt? Geen probleem! Je kunt proteïne poeder van Matchu sports innemen. Op deze manier wordt het gemakkelijk om je eiwit doel te bereiken.

Heb de juiste mentaliteit

Om slank te worden, moet je jezelf als een winnaar beschouwen. Er is een reden waarom mensen zeggen “je bent wat je denkt”. Je gedachten creëren je realiteit. Je kunt dus de manier waarop je over jezelf en je fitnessdoelen denkt veranderen. Dit zal invloed hebben op hoe je je fitness doelen benadert. Uiteindelijk zal dit sneller tot succes leiden. Gebruik hiervoor positieve affirmaties in de ochtend als je je klaarmaakt voor de dag. Op deze manier kun je je positiviteit een boost geven om fit te worden.

Begin bij de basis

Het is gemakkelijk om afgeleid te worden door alle mooie oefeningen die er zijn. Maar als je bij de basis begint, kun je er later op voortbouwen. Als je bijvoorbeeld je benen wilt trainen, begin dan met squats en vertak je vervolgens in andere oefeningen zoals deadlifts en lunges.

Focus op jezelf

Jij bent de enige persoon die je lichaam kan veranderen en jezelf gelukkig kan maken. Je moet voor je lichaam zorgen omdat het van jou is. Behandel het dus goed! Eet gezond, stel realistische doelen en probeer vooral positieve gedachten te bevorderen. Dit zal je al een heel eind op weg helpen!

Je moet niet overdrijven

Je hebt misschien het gevoel dat je een grote sprong moet maken op de eerste dag van je nieuwe dieet, maar overdrijf het niet. Als je van plan bent om slanker te worden, dan betekent dat meer bewegen dan normaal en goed op je voeding letten. Je moet erop letten dat je niet meer doet dan je lichaam aankan. Dit zal alleen maar averechts werken. Vraag indien nodig de hulp van een expert om realistische doelen te stellen met een gedegen plan.

Lees ook: Vega(n) food voor sporters

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo