Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Overig / Sport

Spel je naam work out

Ik daag je uit! Ben je je corona sportroutine een beetje zat? Variatie is voor mij de sleutel tot succes. Daarom wissel ik wandelen, fietsen, hardlopen, steppen, skaten en krachttraining met elkaar af. Een beetje uitdaging is af en toe wel lekker toch? Ik daag je dan ook uit om mee te doen met de ‘spel je naam’ work out. Spel je voor- en achternaam en work out!

Super simpel, weer eens wat anders en je hoeft er de deur niet voor uit. No excuses! Kies je eigen niveau en doe wat lukt. Zo werd ik gek van de burpees in mijn naam, waardoor ik ze echt niet normaal kon uitvoeren en ook de wallsit hield ik niet vol. Het gaat om het idee zullen we maar zeggen.

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo