Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Vers bruisend water

Drink jij ook liever bruiswater dan plat water? Met SodaStream tover je kraanwater in een handomdraai om in heerlijk bruiswater. Plat water is natuurlijk hartstikke gezond, maar om eerlijk te zijn, vind ik het maar saai en smakeloos. Zelfs in mijn sport bidon doe ik aanmaaklimonade. Maar het liefste drink ik bubbels met een smaakje. Gelukkig is daar SodaStream waarmee ik met één druk op de hendel fris bruiswater of frisdrank maak. En dat is ook nog eens een stuk duurzamer dan het gebruik van plastic flessen.

Eenvoudig groener leven

Ja, ik ben gek op bruiswater met een smaakje, maar daarnaast vind ik een duurzame leefstijl ook steeds belangrijker. Dankzij SodaStream hoef ik niet langer te slepen met plastic flessen frisdrank uit de supermarkt. De SodaStream toestellen hebben een navulbare koolzuurcilinder die het koolzuur direct in een met water gevulde fles spuit. Eén zo’n fles vervangt maar liefst duizenden wegwerpflessen. Leuk weetje, in 2017 zijn wereldwijd maar liefst 3,5 miljard plastic flessen bespaard dankzij alle SodaStream gebruikers. En dat betekent minder transport, minder opslag en vooral: minder afval. Je hoeft dus niet je favoriete bruiswater of frisdrank op te geven om wat groener te leven.

Van H2O naar H2WOW

Natuurlijk stond ik te popelen om één van de drie nieuwste bruiswatertoestellen van SodaStream uit te proberen. Deze nieuwe generatie toestellen bieden voor ieders smaak en stijl een passend apparaat. De SodaStream ART heeft een stijlvol design met roestvrijstalen details. Het apparaat past perfect in onze nieuwe keuken; het is een eyecatcher op het aanrecht. De looks vind ik niet onbelangrijk aangezien ik het apparaat dagelijks gebruik. Het toestel staat dan ook op een prominent plekje op het aanrecht.

De SodaStream ART wordt geleverd met een herbruikbare literfles en een koolzuurcilinder. Met gemak bevestig je de koolzuurcilinder aan de achterkant van je SodaStream toestel. Vervolgens vul je de herbruikbare fles, druk je de hendel naar beneden en kun je genieten. Makkelijker kan het bijna niet. Ik was aangenaam verrast over het gebruiksgemak én de kwaliteit van de bubbels. Van licht bubbelend tot intens bruisend, met of zonder toegevoegd smaakje. Jij beslist!

Lees ook: Elke druppel telt

Een stevige bubbel met smaakje

Als je de hendel een stuk of drie keer naar beneden doet, krijg je subtiele bubbels. Zelf houd ik wel van een stevige bubbel en doe ik de hendel zo’n vijf keer naar beneden. Tip: bewaar een extra fles in de koelkast, want koud water bruist beter. Een smaakje voeg je als laatste toe. SodaStream biedt allerlei smaakjes op hun website. Maar je kunt natuurlijk ook zelf een stukje fruit toevoegen voor de smaak of een aanmaaklimonade. Wat belangrijk is om te weten, is dat de koolzuurcilinder herbruikbaar is. Als deze leeg is, kun je de cilinder omruilen voor een volle bij één van de SodaStream verkooppunten. Zo betaal je alleen voor het koolzuurgas.

Maak jouw dag bruisend

Het is zo makkelijk om je eigen bruiswater te maken met SodaStream. Bovendien is het een stijlvol apparaat om te zien waarmee je ook nog eens positief bijdraagt aan het milieu. En over de kosten hoef je ook niet wakker te liggen als ik het vergelijk met frisdrank dat ik eerder in de supermarkt kocht. In slechts drie minuten kun je genieten van jouw zelfgemaakte sprankelende drankje. Ook de kinderen vinden het fantastisch om priklimonade te drinken. Met SodaStream is het maken van vers bruiswater een koud kunstje!

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo