Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Kids / Leuke dingen

One2track GPS horloges voor kinderen

one2track

‘Mijn jongens mogen écht niet alleen buiten spelen.’ Ik hoor het mezelf nog zeggen. Inmiddels zijn we een jaar verder en speur ik regelmatig de hele wijk door op zoek naar mijn jongens. Jarenlang hebben we in onze achtertuin gespeeld of heb ik in de speeltuin ’toezicht’ gehouden. Maar kleine jongens worden groot en willen op avontuur. Hun vaste speelmaatjes uit de buurt zijn net ietsje ouder en mogen al wel alleen buitenspelen. Het lijken al grote, stoere jongens, maar ze zijn echt nog maar vijf en zes jaar oud die ’s avonds voor het slapen gaan nog even op schoot kruipen. Ik vind het maar knap lastig dat loslaten, maar de GPS horloges van One2track hebben me een geruster gevoel gegeven.

Buiten spelen vind ik ontzettend belangrijk. Ik ben dan ook blij dat mijn jongens zo graag buitenspelen, maar ik heb niet altijd zin om mee te gaan. Jonge kinderen kunnen wel eens iets impulsiefs doen en daarom houd ik toch altijd een oogje in het zeil. Ik weet heus wel dat mijn jongens niet in zeven sloten tegelijk lopen, maar ik ben me er ook goed van bewust dat ze dolgraag hun grenzen verleggen. En dan heb ik het nog niet eens over andere mensen met kwaad in de zin. Een GPS horloge voor kinderen van One2track is daarom een uitkomst. De jongens kunnen lekker de hort op, zelf de tijd in de gaten houden, ik weet waar ze uithangen en we kunnen elkaar bellen. Bovendien geef ik ze vrijheid en vertrouwen om alleen op pad te gaan, maar via de app op mijn telefoon kan ik ze volgen. Niet alleen voel ik me geruster, maar ik merk ook dat mijn kinderen zich zekerder voelen, omdat ze mij altijd kunnen bereiken.

Stoer en simpel

Als we de horloges uit de verpakking halen, springen mijn jongens een gat in de lucht. De horloges zien er ook super stoer uit. We hebben gekozen voor het type Connect Move, een rond model met een comfortabele pasvorm. Gelukkig is het instellen van het horloge en het koppelen aan je telefoon binnen een paar minuten geregeld, zodat ze de horloges meteen kunnen dragen. Via de app koppel ik de beide horloges aan mijn account en kan ik ze tegelijkertijd in de gaten houden. Om het horloge zo snel mogelijk te kunnen testen, zet ik alleen mijn nummer in het telefoonboek. Er kunnen maar liefst tien nummers worden toegevoegd aan het telefoonboek. Later zal ik ook de nummers van mijn man en die van opa en oma toevoegen. De jongens hebben hun horloges al omgedaan en ik heb nog niets uitgelegd of mijn telefoon gaat al over. ‘Ik bel jou mama.‘ zegt mijn kleuter van vijf jaar. Dat geeft wel aan hoe super eenvoudig het horloge te bedienen is.

Ik bel jou, mama

Het is natuurlijk heel fijn dat mijn jongens meteen weten hoe het horloge werkt en bovendien heel gezellig om te bellen over hoe mooi het weer is, maar op school is dit natuurlijk niet wenselijk. One2track heeft hier over nagedacht en een speciale stilteoptie ingebouwd die je als ouder kunt instellen via de app. Zo kun je instellen dat de belfunctie niet werkt tijdens schooltijden. Ook handig vind ik dat je een veilige zone in kunt stellen. Je krijgt dan een melding als je kind de zone uitgaat. Zo wil ik bijvoorbeeld niet dat de kinderen alleen naar het skatepark gaan waar oudere kinderen rondhangen.

De veilige kinderhorloges met GPS van One2track vind ik een absolute aanrader. Het is super handig wanneer je thuis bent en je kind buiten aan het spelen is ergens in de buurt. Zo houd je een extra oogje in het zeil, zonder dat je de hele tijd in de buurt bent. Het GPS horloge wordt door mijn jongens niet alleen met buitenspelen gedragen, maar eigenlijk altijd, behalve met zwemmen. Ook als we op drukke plekken zijn of op onbekend terrein is het handig voor het geval je elkaar uit het oog verliest.

Van Hollandse bodem

One2track is een Nederlands bedrijf en heeft haar eigen prepaid GSM netwerk en simkaarten ontwikkeld onder de naam one2mobile. Als enige in Nederland leveren zij een compleet geïntegreerd concept waarbij GPS horloge en simkaartfuncties (GSM) naadloos samen gaan. Alle horloges worden ‘plug en play’ geleverd met een prepaid SIM kaart van One2track. Het horloge is daarmee eigenlijk een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer en kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de One2track app op je smartphone. Installeren is in een mum van tijd gedaan en niet ingewikkeld. Je betaalt geen aansluit- of installatiekosten en het verbruik zie je overzichtelijk terug in de app.

Bestel jouw veilige kinderhorloge met GPS van One2track via One2track.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo