Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Leefstijl

Ondergoed kopen na gewichtsverlies

sportbeha en fitness attributen

We hebben het waarschijnlijk allemaal meegemaakt: het geweldige gevoel wanneer je bent afgevallen en een maat kleiner past. Gefeliciteerd, je bent een ware rockster! Maar laten we eerlijk zijn, het kopen van nieuw ondergoed na gewichtsverlies kan een tikkeltje uitdagend zijn. Geen zorgen, ik ben hier om je te helpen. In deze blogpost deel ik mijn persoonlijke tips, trucs en inzichten voor het vinden van de perfecte bh en het meest flatterende ondergoed, zodat je je fantastisch voelt en er geweldig uitziet. Let’s dive in! 

Zeg maar dag tegen de oude beha 

Dus je hebt gewicht verloren, je oude beha’s passen niet meer en je moet dus een nieuwe bh kopen? Dat is toch de fijnste reden om te gaan shoppen! Maar het kan ook een beetje overweldigend zijn om een nieuwe beha te vinden die perfect past. Hier zijn een paar tips om je op weg te helpen: 

  1. Een professionele maatmeting: Gooi de gokwerk-methode uit het raam en ga naar een lingeriezaak voor een professionele maatmeting. Onthoud dat de juiste maat niet alleen comfortabel is, maar ook zorgt voor een betere ondersteuning en een mooiere pasvorm. 
  1. Pas verschillende stijlen: Probeer verschillende beha-stijlen om te zien welke het beste bij je nieuwe lichaam passen. Beugelbeha’s, sportbeha’s, balconettebeha’s – de mogelijkheden zijn eindeloos! Kies een stijl die je borsten lift, vorm geeft en je zelfverzekerd laat voelen. 
  1. Comfort is key: Je wilt je goed voelen in je nieuwe beha, dus let op het materiaal. Kies voor zachte, ademende stoffen die je huid laten ademen en irritatie voorkomen. Je verdient het om je comfortabel te voelen, elke dag! 

Het perfecte ondergoed voor een stralend zelfvertrouwen 

Nu je bh-avontuur voltooid is, is het tijd om te praten over het vinden van het mooiste ondergoed voor wanneer je letterlijk wat losser in je vel zit. Wees niet te streng voor jezelf, want je bent prachtig zoals je bent! Hier zijn een paar tips om je te helpen stralen: 

  1. Kies de juiste pasvorm: Ga voor ondergoed met een pasvorm die je lichaam flatteert en je zelfvertrouwen vergroot. Kijk naar hoog getailleerde slips of ondergoed met een brede band die je buikje mooi omhult en tegelijkertijd comfort biedt. Een string staat iemand met een strakke huid geweldig, maar grote kans dat jij door het afvallen wat losser in je vel zit. Dan voel je jezelf waarschijnlijk fijner in een slip met hoge taille. Het draait allemaal om het vinden van de juiste balans tussen comfort en stijl. 
  1. Speel met kleuren en patronen: Gooi die saaie, oude onderbroeken weg en omarm levendige kleuren en patronen! Kies voor levendige tinten die je huid laten stralen en voel je vrij om te experimenteren met bloemenprints, strepen of polkadots. Je zult versteld staan hoeveel verschil een vrolijk stukje ondergoed kan maken voor je humeur! 
  1. Verwelkom shapewear: Shapewear is je geheime wapen wanneer je wat extra steun wilt en je rondingen wilt accentueren. Het is niet nodig om jezelf in te snoeren als een burrito, maar een subtiele shapewear kan helpen om je zelfverzekerd te voelen in strakkere outfits. 

Laten we onze onzekerheden omarmen 

Ik weet dat het makkelijker gezegd dan gedaan is, maar laten we onze onzekerheden omarmen en ons lichaam vieren. Gewichtsverlies is een reis vol ups en downs, en het kan tijd kosten om je aan te passen aan je nieuwe lichaam. Wees geduldig met jezelf en geef jezelf de liefde en zorg die je verdient.  

Afbeelding: Pexels

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo