Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Minecraft mini-bouwwerken 2

Minecraft is een grote rage en een spel dat wereldwijd wordt gespeeld. Ook mijn jongens spelen het spel graag. Het spel lijkt een beetje op digitaal Lego en je beleeft spannende avonturen, maar je kunt ook dingen uitvinden en bouwen. Met het boek Minecraft mini-bouwwerken 2 van Billy Bones leer je hoe je mini-projecten in Minecraft ontwerpt, bouwt en perfectioneert.

Stap-voor-stap aanwijzingen

Minecraft mini-bouwwerken 2 is superleuk voor de echte Minecraft-fan. Dit boek staat namelijk stampvol leuke projecten die je kunt bouwen, zoals sleepboten en hangende huizen en zelfs een hindernisbaan. Of je nu beginner bent of een ervaren speler, je raakt nooit uitgeleerd wanneer je Minecraft speelt. Met de doorkijkdiagrammen en de gedetailleerde stap-voor-stap aanwijzingen maakt dit boek het je makkelijk om deze fantastische bouwwerken tot een goed einde te brengen. De bouwwerken variëren van groot tot klein en van eenvoudig tot moeilijk. Bij ieder bouwwerk staat de moeilijkheidsgraad, weergegeven in sterren van één tot vijf en de verwachte bouwduur.

Lees ook: Minecraft handboeken

Boordevol inspiratie

Alleen al door de kaft van het boek wil je een kijkje nemen naar de bouwmogelijkheden, maar ook de binnenkant van het boek is mooi vormgegeven. De platen zien er goed uit en het boek zit boordevol inspiratie voor nieuwe bouwwerken. Maar het boek daagt mijn jongens ook uit tot creativiteit. Bijvoorbeeld door je eigen stijl mee te geven aan de bouwwerken met fancy details. Mijn jongens gingen meteen aan de slag met een ruimteraket. Ik verbaas me over hun vaardigheden en bouw skills. Binnen no time hebben ze een prachtige raket gebouwd. Het boek wordt er niet alleen bijgepakt bij het spelletje, maar ook als inspiratie gebruikt voor hun Lego bouwwerken. Minecraft mini-bouwwerken 2 is een aanrader voor fans en leuk om cadeau te geven aan kinderen die Minecraft spelen.

Koop Minecraft mini-bouwwerken 2 bij je lokale boekhandel of online via Bol.com

Minecraft mini-bouwwerken 2
Billy Bones
EAN 9789030508656
juni 2022
€ 13,99

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo