Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken

doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken

Ben jij wel eens je sleutels kwijt? Onze eettafel wordt niet alleen gebruikt om gezamenlijk te eten. Meestal is de helft van de tafel in beslag genomen door allerlei spullen en papieren die nog geen andere bestemming hebben gevonden. En mijn sleutels liggen daar meestal ergens tussen. Het is een beetje rommelig, maar wist je dat het ook een gemoedstoestand is? Mijn moeder zei vroeger al: ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.‘ De journal Doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken biedt 365 opdrachten en inspirerende citaten die je helpen ruimte te maken, vanbinnen én vanbuiten.

Hoe ruim je op?

In de loop der tijd verzamelen we allemaal spullen. Denk maar eens aan de spullen uit je kindertijd of pannen en potten. Maar gebruik je alles en vind je alles mooi? Waarom zou je spullen bewaren die je al ruim een jaar niet hebt aangeraakt? Om te weten waar je nu staat, begint de journal ‘Doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken‘ met de vraag om jouw leven een cijfer te geven van veel te gecompliceerd tot heerlijk eenvoudig. Vervolgens kun je zelf een keuze maken uit de opdrachten die je doet. Voor elke dag is er één, maar je hoeft geen volgorde aan te houden.

Uit het oog, uit het hart

De opdrachten van Doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken zijn super veelzijdig. Ze helpen niet alleen om je omgeving op te ruimen, van je inbox tot je rugzak, maar ook je hoofd. Want als je omgeving lekker is opgeruimd, komt er ook ruimte in je hoofd. Het bijzondere aan opruimen vind ik, dat je de spullen die je weggooit vaak niet eens mist. De vragen in deze journal kunnen je helpen om verschillende delen van jouw leven op te ruimen, zodat je kunt ontdekken wat echt belangrijk is en de moeite waard is om te houden. Ook de citaten zijn rake woorden. Dit journal heeft mij weer een hoop ruimte in mijn huis én hoofd gegeven.

Meer boeken

Volg je mij al op Instagram?

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo