Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Leefstijl / Overig / Persoonlijk / Sport

Hartstocht

De stevigste wandeling vanuit huis voor het hart

Op zaterdag 3 oktober 2020 loop ik mee tijdens de Hartstocht. Een uitdagende wandeling die niet alleen goed is voor mijn hart, maar ook voor dat van een ander! Samen met inmiddels meer dan 2500 deelnemers en bijna 6000 donateurs wandel ik geld bij elkaar voor hartonderzoek naar corona, en ander levensreddend hart- en vaatonderzoek. Iedere deelnemer kiest zijn eigen startpunt, gewoon je voordeur bijvoorbeeld, en afstand (vanaf 5 kilometer). De app eRoutes maakt een persoonlijke wandeltocht met de gekozen afstand en locatie, waarbij je langs virtuele stempelposten loopt.

Het doel

Hartstocht is een initiatief van de Hartstichting. Het doel: een gezond hart voor iedereen. Want je hart laat je groeien, liefhebben, leven. Veel van de coronapatiënten die ernstig ziek worden of overlijden hebben hartproblemen of een hoge bloeddruk. Zelfs bij gezonde mensen kan het virus hartklachten veroorzaken. We weten nog maar weinig over het gevaar van corona voor hart- en bloedvaten. Daarom is er meer kennis nodig. Door mee te lopen met de Hartstocht op 3 oktober a.s. steun ik het corona-hartenonderzoek en help een betere behandeling mogelijk te maken.

Wat kun jij doen?

De Hartstichting vind ik een geweldig doel. Het lijkt me dat bijna iedereen wel iemand kent met een hartprobleem. Sinds mijn moeder hartklachten heeft, kan ik niet anders dan mij inzetten voor de Hartstichting. Ik koos voor een afstand van 11 kilometer en start en finish bij mijn eigen voordeur. Het is inspirerend om door middel van beweging een bijdrage te kunnen leveren aan onderzoek en gezondheid. Heb je zin en tijd om mee te lopen voor het goede doel? Je kunt je aanmelden via de website Hartstocht.nl. Samen sterk!

Een gezond hart voor iedereen!

WELKOM OP MIJN BLOG!

reset outerwear

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo