Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Frankrijk in een fotoboek

Na een heerlijke vakantieweek in Frankrijk zijn de koffers nog niet uitgepakt of ik ben al aan de slag gegaan met een fotoboek. Het maken van een fotoboek van de vakantie staat bij thuiskomst altijd hoog op mijn ’to do’ lijstje, omdat ik het zo jammer vind als dat blijft liggen. Als ik niet meteen een digitaal fotoboek maak, ben ik bang dat het er helemaal niet meer van komt. Foto’s zijn belangrijk voor mij en misschien zelfs wel mijn waardevolste bezit.

Een goed gevoel

Het kijken naar foto’s van vroeger geeft me altijd een goed gevoel. Ook vind ik het een fijn moment om samen met mijn kinderen door onze fotoboeken te bladeren. Het haalt altijd veel goede herinneringen bij mij op. Soms is het ook grappig, omdat mijn kinderen zichzelf niet herkennen op de foto’s. ‘Dat ben ik echt niet hoor, mama‘. Of, ‘Dat ben ik niet, maar Benjamin.’

Mijn telefoon staat bomvol foto’s. Toch heeft het maken van een boek een meerwaarde voor mij. Het is een leuke manier om nog eens na te genieten van mooie herinneringen. Ook komen fotoboeken vaak tevoorschijn tijdens verjaardagen of familiefeestjes. Als jong meisje maakte ik al fotoboeken. Destijds liet ik mijn foto’s afdrukken in de stad en plakte ik ze in een album. Nu maak ik digitale fotoboeken, zoals dit exemplaar van Fotocadeau.nl.

Herbeleven van de vakantie

Enkele dagen na mijn online bestelling valt mijn digitale fotoboek op de deurmat. Ik kan niet wachten om de foto’s van onze vakantie in Frankrijk weer terug te zien. We hebben zo’n heerlijke tijd gehad. De zon scheen volop, de natuur was prachtig en we hebben veel gezwommen. Dit keer koos ik vooral voor foto’s van het moment. Ik fotografeerde mijn kinderen tijdens momenten dat ze lekker aan het spelen waren. De jongens hebben ontelbare keren van de glijbaan gegleden, veel gevoetbald en dammetjes gebouwd in de rivier. Ook hebben we met elkaar het prachtige bouwwerk Pont du Gard bekeken. We hebben onvergetelijke herinneringen gemaakt die ik steeds maar weer herbeleef als ik de foto’s zie.

Vroeger stuurden we nog wel eens een postkaart vanaf ons vakantieadresje, maar nu heb je toch al gauw contact via Whatsapp met het thuisfront. De opa’s en oma’s vinden het leuk om al wat kiekjes te ontvangen van onze vakantie. Vaak bewaar ik dan een aantal foto’s om er een leuk cadeautje van te maken voor de grootouders. Een sleutelhanger met foto, een fotomok of een puzzel van een foto maak je zelf. Het is heel eenvoudig. Mijn ouders hebben net hun keuken verbouwd dus misschien ga ik wel een eigen Inductie kookplaat beschermer ontwerpen op www.fotocadeau.nl. Een fotocadeau is voor elke gelegenheid een goed cadeau.

Lees ook: Camping La Vallée Verte *****

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo