Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Activiteiten / Kids

Formule 1 kinderfeestje

max verstappen feestje

Sinds Max Verstappen achter het stuur zit is de Formule 1 sport populairder dan ooit. Mijn zoon is dol op racen en ziet Max als zijn superheld. Het is dan ook een perfect thema voor zijn kinderfeestje. Daarom verras ik hem met een supersnel Formule 1 kinderfeestje bij ons thuis. Na het trakteren op school race ik met de club feestgangers naar huis. Voor mijn jarige job heb ik speciaal de ‘Max Verstappen-vlag‘ met het racenummer 33 buiten gehangen. Maar dat is nog niet alles, want ik heb de woonkamer omgetoverd in een racebaan.

Laat alle remmen los

De jongens zijn door het dolle heen als ze de feesttafel zien. Bij Vlaggenclub.nl vond ik allerlei leuke kinderfeestje versiering in race thema, zoals een tafelkleed met racebaan, race bordjes, bekertjes, servetten en een vlaggenlijn. Het versieren van een eierkoek vinden mijn jongens het leukste wat er is. Uiteraard heb ik snoepjes in autovorm wat het feest compleet maakt. Nadat iedereen wat lekkers op heeft, mogen de jongens hun kadootje voor de jarige job verstoppen. Als alle cadeaus zijn uitgepakt, gaan we lekker naar buiten. Een speurtocht is iets wat bijna alle kinderen leuk vinden. Hiermee kunnen de jongens lekker hun energie kwijt. De jongens speuren naar de zwaaivlaggetjes die we verstopt hebben. Het is een kort rondje door de buurt, waarbij bij elke vlag een spelletje wacht. Denk aan zaklopen, blik gooien en tikkertje. Ook vinden de jongens het heerlijk om gewoon rondjes om de speeltuin te racen. Met stoepkrijt mogen ze hun eigen parcours maken en met de skelters en steps racen ze op het parcours. Uiteraard zwaait de jarige job met de finish vlag. Ik weet zeker dat ze met deze vlaggen de hele zomer ‘Max Verstappen’ spelen in de speeltuin.

Van al dat racen krijgen de jongens trek. Nadat de lekkere trek is gestild, gaat de race binnen verder. Op het grote autokleed wordt gepuzzeld en hard gereden met de speelgoedauto’s. Aan onze keukentafel worden de mooiste formule 1 wagens ingekleurd. Voor vijfjarigen is een feestje van zo’n 2,5 uur vaak al lang zat. Helaas komt dan ook de finish in zicht en is het tijd om alle racefanaten thuis te brengen. Uiteraard gaan ze niet met lege handen en krijgen ze een autootje en lekkers mee. Mijn zoon heeft met volle teugen genoten en kijkt terug op een verjaardag om nooit meer te vergeten!

Wellicht ook interessant: Kinderfeestje piraat. Ben je benieuwd naar boeken, hotspots en producten voor kinderen? Neem dan een kijkje bij Kids.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo