Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Escape School

Het gevaarlijke toverboek

Heb je zin in een spannend avontuur? Dat komt goed uit, want jij speelt de hoofdrol in het boek Escape School. Op kostschool Espenstein gebeuren rare dingen. Het wemelt er opeens van de woeste wezentjes! Ze zetten de hele school op stelten. Maar waar komen ze vandaan? En wat heeft het gevaarlijke toverboek in de bibliotheek ermee te maken?

Een spannende zoektocht

In het boek Escape School ga je samen met Anna en Tom op een spannende zoektocht om de school van deze woeste wezentjes te bevrijden. Dat lukt alleen als je puzzels en raadsels oplost. Lees, luister en kijk goed om de puzzels en raadsels op te lossen. Tel bijvoorbeeld het aantal woeste wezentjes dat jij ziet op een illustratie of zoek de juiste woorden in een woordzoeker.

Lees ook: Dag vandaag tot morgen

Puzzelpret met spannende raadsels

Voor mijn jongens van bijna zeven en vijf jaar is het boek nog iets te moeilijk om helemaal zelf te lezen, maar met een beetje hulp komen ze al een heel eind. Ze vinden het verhaal best een beetje spannend, maar ook grappig. Het ontbreekt ons niet aan puzzelpret om alle raadsels op te lossen. Het is een superleuk boek voor nieuwsgierige jongens en meiden. En wees maar niet bang. Als je even niet weet hoe je verder moet dan kun je bij de oplossingen achter in het boek spieken. Nog een andere tip is dat je op Kinderboeken.nl de puzzels en raadsels als (printbare) werkbladen kunt vinden. Ben je er klaar voor? Dan kan het avontuur beginnen!

Over de schrijfster

Anne Scheller (1980) verdiept zich graag in mooie kinderboeken. Sinds 2008 schrijft ze verhalen, raadsel- en knutselboeken en schoolboeken. Ze woont met haar man en kinderen in Duitsland.

Bestel het boek Escape School eenvoudig via Bol.com

Escape School
Anne Scheller
Witte Leeuw
ISBN 9789493236103
januari 2022
€ 10,99

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo