Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Reviews

Doe elke dag iets om elke nacht goed te slapen

doe elke dag iets om elke nacht goed te slapen

Slaap is niet alleen goed voor je humeur, je alertheid en je vermogen om te leren. Slaap beschermt je ook. Sterker nog, chronische slaapproblemen kunnen er voor zorgen dat je ziek wordt. Er is ontzettend veel onderzoek gedaan naar hoe slaap werkt en hoe je je slaap kunt verbeteren. De journal ‘Doe elke dag iets om elke nacht goed te slapen‘ zit bomvol tips, aanbevelingen en oefeningen om je nachtrust te bevorderen.

Slaap is jouw superpower

Met het boek ‘Doe elke dag iets om elke nacht goed te slapen‘ doe je je eigen slaaponderzoek waarbij je bijhoudt hoeveel uren je slaapt per nacht en hoe goed je slaapt. Zie het als een dagboek waarin je iedere dag bewust aandacht besteed aan je nachtrust. Begin met de pagina’s SLAPEN: DE BASICS, en blader daarna door het boek om te zoeken naar informatie en activiteiten die specifiek bij jouw behoeften passen en die jou aanspreken. Het boek is lekker compact en dus ideaal voor op je nachtkastje. De invulvelden zijn ruim, zodat je je aantekeningen goed kwijt kunt. Zo creeër je je eigen naslagwerk over je slaap.

Volop ideeën om je slaap rustgevend te maken

Mijn definitie van luxe is slapen, slapen en nog eens slapen. Gewoon een fantastisch bed en dan slapen.” Op elke pagina staat een citaat van een andere schrijver, kunstenaar, wetenschapper, muzikant, spiritueel leider of beroemdheid. Volop ideeën om je slaap meer rustgevend en herstellend te maken. Voor een goede gezondheid is het van wezenlijk belang om elke nacht goed te slapen. De quotes en tips zijn inspirerend en het invullen van een ‘slaapdagboek’ helpt bij de bewustwording van je nachtrust.

Af en toe een slapeloze nacht is niets om je zorgen over te maken. Maar als je vaker moeite hebt met inslapen of nooit ononderbroken slaapt, is het raadzaam om met je huisarts te overleggen.

Uitgever: MUSboeken

Lees ook: Doe elke dag iets om je leven makkelijker te maken

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo