Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Boeken / Kids

Dit is onze wereld

Hoe we leven, hangt vaak af van waar we wonen. Misschien wonen we in een hoog flatgebouw in een grote stad en nemen we de bus naar school. Misschien wonen we in een dorp tussen mangrovebossen en varen we naar school. We zijn allemaal mensen die op allerlei plekken en op allerlei manieren leven. Dit is onze wereld laat je zien hoe verschillend we allemaal zijn en hoeveel we gemeen hebben met elkaar.

Van Alaska tot de Amazone

Dit is onze wereld is een leuk boek met prachtige illustraties. We maken een wereldreis en maken kennis met twintig kinderen van Alaska tot de Amazone. De meeste kinderen wonen in steden, maar er zijn ook kinderen die op het platteland wonen. Het boek begint met Nasima, die in de Sundabans in Bangladesh woont. Later zien we hoe Jack in een blokhut midden in de wildernis van Alaska woont. En maken we kennis met Alex die in een groot appartementencomplex woont in New York. Dit is onze wereld geeft een mooie inkijk in het leven van kinderen over de hele wereld.

Lees ook: Het Gruffalo en zijn vrienden buiten doe-boek

Koop Dit is onze wereld bij je lokale boekhandel of bestel via Bol.com

Dit is onze wereld
Tracey Turner
BBNC Uitgevers
EAN 9789045327204
juni 2022
€ 14,95

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo