Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Overig / Tussendoortjes

Chocoladeharten

Luxe versierde chocolade kun je heel eenvoudig zelf maken. Voor deze heerlijke chocoladeharten maakte ik gebruik van de suikervrije witte chocolade druppels van Xucker. Ze zijn super romig en hebben een heerlijke zoete vanillesmaak. Je kunt ze ook toevoegen aan je yoghurt of verwerken in koekjes, muffins of taart, maar ik kies ervoor om ze au-bain-marie te smelten. Ik gebruikte hiervoor een pannetje met kokend water en een diep bord hierboven op.

Nadat je de chocolade druppels hebt gesmolten, verdeel je de chocolade in een bakvorm met hartjes. Vervolgens versier je de chocolade met toppings die je maar lekker vindt. Ik koos voor hazelnoten, gevriesdroogde aardbeien, rode bessen en rosebuds. Laat de versierde chocolade in de vormpjes zitten en zet het even in de koelkast om af te koelen. Als de chocolade weer hard is, kun je de chocoladeharten serveren. Eet smakelijk!

Neem een kijkje bij Food voor nog meer lekkere en eenvoudige recepten. Volg je me al op Instagram? Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven. Ook deel ik regelmatig leuke winacties op mijn feed en vind je korte video’s (onder reels) van mijn workouts.

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo