Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

Blogboot Proef de Zomer

Of ik mee ga varen door de grachten van Amsterdam, terwijl ik kennismaak met diverse producten en andere bloggers? Daar hoefde ik niet lang over na te denken. De Blogboot is een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl. De Blogboot is een superleuke PR Experience waarbij diverse merken hun producten presenteren aan een grote groep bloggers.

Mijn eerste vaart met de Blogboot

In hartje centrum Amsterdam, pal voor het pretentieuze Waldorf Astoria hotel, stap ik in de luxe boot van Starboard Boats. De drankjes staan al koud en precies op dat moment komt het zonnetje door. Marguerita tovert direct hippe zonnebrillen tevoorschijn. Die kunnen we goed gebruiken nu.

Veel bloggers kennen elkaar al of hebben al eens meegevaren met de Blogboot. Ik ben voor het eerst mee en merk dat ik nog een beetje moet zoeken. In groepen kijk ik altijd eerst de kat uit de boom. Ik ben geen gangmaker en hoef ook niet in het middelpunt van de belangstelling te staan. Gelukkig starten we met een kort voorstelrondje. Wel zo leuk om te weten wie er allemaal aan boord zijn.

Maak van je holiday een LOLiday

De PR presentaties gaan direct van start. Om alvast in de zomer stemming te komen, showt Marguerita ons een gepersonaliseerde handdoek van een killerbody met haar eigen hoofd erop. Hilarisch! Zo’n handdoek is toch ideaal voor het ‘handdoekje leggen’ aan het zwembad straks tijdens de vakantie of ideaal voor een dagje aan zee.

Op de website van Radbag kun je een keuze maken uit verschillende handdoeken met hilarische lichamen en vervolgens upload je een foto van jouw gezicht. Even later ontvang je de handdoek met droomlichaam thuisbezorgd. Niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook een perfect cadeau voor familie en vrienden die wel wat zelfspot aankunnen. Zeker weten dat er veel gelachen zal worden.

Alles wat goed smaakt, staat ook leuk aan je voeten. Als jij een liefhebber bent van donuts dan kun je ze, met het oog op je gezondheid, beter aan je voeten dragen. Marguerita presenteerde leuke Donut sokken van Radbag. Hier wordt je toch meteen vrolijk van? Je hoeft niet na te denken over de maat van de sokken, ze zijn one size fits all. Handig als je ze cadeau wilt geven.

Nieuwe smaakmakers

Laat het zonnetje zich zien, dan hoor je het geroezemoes van gezelligheid in de achtertuinen, komen overal de barbecues massaal tevoorschijn én gaat de grill aan. Barbecuen geeft mij een gevoel van vakantie en vrijheid. Niet alleen super gezellig met vrienden, familie of collega’s, maar ook in je eigen achtertuin is het heerlijk om de barbecuen. We hebben een primeur, want Bickery Food laat de splinternieuwe Weber BBQ producten zien. Niet alleen kruiden, maar ook kruidige oliën die je door je zomerse salade kunt doen. Al deze ‘originals’ zijn alleen verkrijgbaar bij de barbecue speciaalzaak, Karwei, tuincentra en slagers.

Nieuwe kookavonturen met BergHOFF

Al eerder stopte ik mijn enthousiasme over de Downdraft pannen van BergHOFF niet onder stoelen of banken. Extra leuk vond ik het dan ook dat BergHOFF zelf aanwezig was voor een presentatie van hun keukengerei uit de LEO collectie. BergHOFF is een Belgisch merk, maar wordt overal ter wereld verkocht. Wellicht breng je BergHOFF direct in verband met potten en pannen, maar er is nog veel meer te ontdekken. Dit stijlvolle merk sleept niet voor niets de ene na de andere award binnen op het gebied van kwaliteit, design en functionaliteit. Het voldoet ook daadwerkelijk aan álles!

De populairste collectie is zonder twijfel de LEO collectie. De keukenaccessoires hebben leuke designs in frisse kleuren die zeker gezien mogen worden in de keuken. Maar behalve dat voldoen ze ook aan functionaliteit, kwaliteit en niet onbelangrijk, is het betaalbaar. Naast leuke gadgets van keukengereedschap showt BergHOFF ook zijn nieuwe messenblok. Deze messen hebben een goede samenstelling die lang scherp blijven.

Wat vooral mijn interesse wekte, waren de smart seal voorraaddozen. Deze voorraaddozen hebben een slim sluitsysteem waarmee je droog voedsel lucht- en waterdicht afsluit. Niet alleen kun je hiermee je voorraadkast perfect organiseren, maar je zou ze zelfs mee kunnen nemen naar de groenteboer of slager om verpakkingsvrij boodschappen te doen. Hiermee speelt BergHOFF goed in op de vraag naar duurzaamheid. Elk jaar ontwikkelt BergHOFF nieuwe producten of verbetert zijn huidige assortiment. Leuk weetje, op iedere verpakking staat een foto van de designer. Het enthousiasme van BergHOFF was aanstekelijk en ik werd enorm hebberig van al die mooie gadgets voor in de keuken!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo