Zoeken...
TOP
Producten Reviews

Uitgekookt

Geen tijd, inspiratie, zin of mogelijkheid om te koken? We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je wél lekker en gezond wil eten, maar geen tijd of zin hebt om uitgebreid in de keuken te staan. De chefs van Uitgekookt bereiden iedere dag heerlijke verse maaltijden die vol gezonde voedingswaarden zitten. Het enige wat jij hoeft te doen, is de maaltijd opwarmen.

Investeer in gemak

Als werkende moeder is het soms best een uitdaging om alle ballen hoog te houden. Mijn werkdagen zijn vol en als ik de kinderen aan het einde van de dag ophaal bij de buitenschoolse opvang is iedereen moe. Het ‘zo snel mogelijk’ een gezonde maaltijd op tafel toveren voor mijn hongerige mannen, vond ik af en toe best stressvol. Koken kan echt zo’n klusje zijn waar je geen zin in hebt of stressvol zijn omdat er een stel hongerige kinderen om de minuut vragen of het eten al klaar is. Van mijn moeder kreeg ik de gouden tip: investeer in gemak.

Hoe werkt Uitgekookt?

Heel eenvoudig bestelde ik online 100% verse maaltijden zonder onnodige toevoegingen bij Uitgekookt. Je kunt tot maar liefst vier weken vooruit bestellen. Online vind je alle beschikbare maaltijden en de informatie over de ingrediënten en allergenen. Door je postcode in te voeren, kun je een bezorgmoment kiezen dat jou het beste uitkomt. De maaltijden worden koelvers getransporteerd. De temperatuur van de maaltijden wordt goed in de gaten gehouden tijdens het transport, zodat ze nooit te warm worden. Zo worden de maaltijden vers en veilig op het afgesproken moment thuisbezorgd. Vervolgens kun je de maaltijden vijf dagen in de koelkast bewaren.

Gezond en lekker makkelijk

Uitgekookt werkt met verse ingrediënten die afkomstig zijn van zorgvuldig gekozen telers. Zoveel mogelijk lokaal. Daarom vind je alleen seizoen gerechten op het menu. Per week kun je kiezen uit meer dan 24 gerechten. Je kunt kiezen uit verschillende keukens, zoals Hollands, Italiaans, Oosters of Werelds. Je kunt ook je favoriete gerechten zoeken aan de hand van de ingrediënten. Of je kiest voor kant en klare dieetmaaltijden, zoals bewuste keuze of gezondste keuze. Ook vind je volop vegetarische maaltijden. Smaken verschillen, maar door het ruime aanbod zit er voor iedereen iets bij.

Wat ik prettig vind aan Uitgekookt is de vrijblijvendheid. Je hebt geen vaste verplichting en zit nergens aan vast. De maaltijdenservice is er écht voor jou gemak. Je ontvangt geen doos met ingrediënten waarbij je zelf nog aan de slag moet. Je hoeft enkel het gerecht op te warmen. Binnen vier minuten geniet je van een smaakvolle en voedzame maaltijd zonder onnodige toevoegingen.

Stéfani gets fit
TAGS:

«

»

Volg @stefani_getsfit