Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Bijles Aan Huis

bijlesaanhuis

Alles voor het beste resultaat!

Hoe motiveer ik mijn kind voor school? In de periode van thuisonderwijs vroeg ik me dit meer dan eens af. Er zijn vast kinderen die braaf hun schooltaken doen, maar onze kinderen zaten onder het bureau, in plaats van achter de laptop, tijdens de online meeting met hun juf. Voor veel kinderen is thuis leren moeilijker dan op school. Thuis zijn er zoveel andere dingen interessanter, denk aan buiten spelen, gamen of Netflixen. Ik zie hier veel ouders mee worstelen. Aan de ene kant wil je dat je kind zijn schoolwerk doet, maar aan de andere kant wil je ruzie en strijd voorkomen. Hoe pak je dat aan?

Niet alleen leuk, maar ook nuttig

Als je denkt aan bijles denk je misschien aan iets zwaars. En al helemaal wanneer je dit noemt in combinatie met bijles voor kleuters. Maar dat is het niet. In tegendeel, bijles is niet alleen leuk, maar ook nuttig. Als middelbare scholier heb ik bijles zelf ervaren als een steuntje in de rug. Ik vond de lessen op school moeilijk en door de bijles en persoonlijke aandacht kreeg ik meer kennis en vertrouwen in mijn eigen kunnen. Maar bijles is niet alleen in het belang van de ontwikkeling van het kind, maar ook de ouders en zelfs het hele gezin.

Na een lange werkdag zou ik het niet prettig vinden om mijn kind nog een paar uur te moeten helpen met bijvoorbeeld wiskunde. Daarbij komt, dat ik zelf al moeite had met dit vak op school. Ik heb simpelweg niet de juiste kennis om mijn kind goed te kunnen begeleiden. En voordat ik het weet, heb ik er een dagtaak aan om mijn kind te helpen met zijn schoolwerk. Begrijpelijk dat dit enorm wat spanningen en zelfs stress op kan leveren. Bijles door een ervaren docent kan dus op een positieve manier bijdragen aan de rust en sfeer binnen het gezin. Bijvoorbeeld door ruzies over huiswerk te voorkomen.

Aan huis of online

Maar hoe vind je nu een goede en betaalbare bijlesdocent? Bijles Aan Huis brengt ouders en zorgvuldig geselecteerde bijlesdocenten op een eenvoudige manier met elkaar in contact. Sinds 2013 helpt Bijles Aan Huis leerlingen door middel van bijles, studiebegeleiding en examentraining. Gemiddeld groeiden deze leerlingen met hun schoolresultaten van een 4,2 naar een 7,1. De docenten van Bijles Aan Huis worden nauwkeurig geselecteerd op basis van kennis van het vak en didactische vaardigheden. Dit is dé manier waarop Bijles Aan Huis de kwaliteit van haar docenten verzekert, zodat de bijlessen zorgen voor betere schoolresultaten. 

Via Bijlesaanhuis.nl vind je bijlesdocenten door heel Nederland voor alle niveaus van de basis- en middelbare school. Je kiest aan de hand van je postcode uit docenten die bij jou aan huis kunnen komen of beschikbaar zijn voor online bijlessen. Zo selecteer je zelf de docent die bij je wensen past. Bij Bijles Aan Huis kan je gewoon een losse bijles boeken en kan je stoppen wanneer je wenst. Zo kom je eenvoudig te weten hoe fijn Bijles aan Huis werkt. En als je meer bijlessen wilt afnemen, dan kun je kiezen voor verschillende pakketten.

Ook online bijles, alsof je naast de docent zit!

Nieuw is het platform online lessen waarbij je online bijles krijgt alsof je naast de docent zit! Je deelt je boek in de online leeromgeving en maakt tegelijk met je bijlesdocent aantekeningen. De bijles kun je op een later moment terugkijken, bijvoorbeeld vlak voor de toets. Online bijles van Bijles Aan Huis is er voor alle leerlingen van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Naast bijles biedt Bijles Aan Huis ook studiebegeleiding (leren leren), examentraining, remedial teaching en hulp bij de entreetoets en de centrale eindtoets (voorheen citotoets) voor basisscholieren aan.

Bijles Aan Huis | www.bijlesaanhuis.nl | Copyright afbeeldingen: Bijles Aan Huis

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo