Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

Betekenisvolle sieraden

Je ziet mij niet gauw de deur uitgaan zonder mijn sieraden. Veel sieraden draag ik niet, maar de sieraden die ik draag zijn belangrijk voor mij. Ik koop dan ook geen bergen sieraden, maar natuurlijk vind ik het ook leuk om een beetje te wisselen met verschillende armbanden bijvoorbeeld. Betaalbare, duurzame en betekenisvolle sieraden van goede kwaliteit vond ik bij Xoo.

Een divers aanbod tegen een betaalbare prijs

Van oorsprong droegen mensen veel sieraden met als doel om te laten zien dat je aanzien had. In de Romeinse tijd konden alleen mensen met genoeg vermogen sieraden kopen. Door ze te dragen liet je dus zien dat je rijk was. Tegenwoordig hoef je geen dure sieraden te kopen en het hoeft niet van goud te zijn om er mooi uit te zien. Je hebt namelijk ook gold die perfect zijn als je de mooie kleur van het goud wil, maar op de prijs wil letten.

Xoo vindt het belangrijk dat sieraden voor iedereen zijn. Daarom biedt Xoo een divers aanbod aan tegen een betaalbare prijs. Ook duurzaamheid speelt een rol, zodat je er een lange tijd plezier van hebt. Non stop zoekt Xoo dan ook naar de leukste sieraden. Zo zijn de tofste sieraden binnen handbereik!

Sieraden met een persoonlijke boodschap

Tegenwoordig dragen sieraden meer een persoonlijke boodschap uit. Sieraden hebben een persoonlijke waarde. Zo kreeg ik van mijn ouders bij bijzondere gelegenheden een betekenisvolle sieraden die ik nog steeds heb en waardevol voor mij zijn. Ook zie je steeds meer gepersonaliseerde sieraden met een gravure. Bijvoorbeeld de initialen van je kinderen of momenten die je bij je wilt dragen.

Ook Xoo biedt mooie sieraden van RVS die je kunt laten graveren. De sieraden worden met de hand gemaakt aan de hand van jouw wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een ketting of armband laten graveren. Je bepaalt zelf wat je wilt laten graveren en in welk lettertype. Zo is je sieraad niet alleen heel betekenisvol, maar ook nog super persoonlijk en uniek!

Unieke armband met de initialen van mijn kinderen

Bij Xoo vind je onder andere mooie armbanden en enkelbandjes om te graveren. Ik liet een armband met grove schakels graveren met de initialen van mijn jongens. Dat maakt de armband extra speciaal voor mij en zo draag ik ze altijd bij me. Mijn jongens vinden het ook wel stoer dat ik een armband draag met hun initialen. Ik hoop dat ze zich al geliefd voelen, maar hiermee kan ik mijn liefde nog beter laten zien. Ik koos voor een grove schakel armband. Ik vind het wel leuk als een armband een beetje opvalt, maar ik wil ook niet dagelijks van sieraden wisselen. Het is dan ook mijn bedoeling om de armband ook bij iedere outfit te kunnen dragen. On trend, maar tijdloos.

Lees ook: Fitbit luxe

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo