Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fitness / Overig / Producten / Reviews / Sport

Basic-Fit ALL-IN

Niet alleen één jaar lang onbeperkt toegang tot alle clubs, maar ook gratis toegang tot de all-in workout app en, last but not least, een eigen Smart Bike. Basic-Fit daagde mij uit om een all-in lidmaatschap aan te gaan. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Met een Basic-Fit ALL-IN lidmaatschap kun je overal sporten wanneer je maar wilt, zowel thuis als in de sportschool. Met de Smart Bike kun je fullbody workouts doen en trainen op kracht en cardio. Bovendien kun je jouw toegangspas delen met je vrienden en zo altijd een sportmaatje meenemen naar de club. Lees gauw verder, want in deze blog deel ik mijn ervaringen.

Premium lidmaatschap

Met het premium lidmaatschap krijg je toegang tot alle Basic Fit clubs. Hier vind je alle faciliteiten die je nodig hebt voor een perfecte workout. En laat nou de club bij mij in de buurt 24 uur per dag en 7 dagen per week open zijn. Alleen daarom deed ik al een vreugdedansje. Ik sport namelijk graag vroeg in de ochtend om daarna met een voldaan gevoel aan mijn werkdag te beginnen. Door de ruime openingstijden maakt Basic-Fit het voor mij mogelijk om te sporten wanneer ik maar wil. Met een gezin en drukke baan is het heel waardevol om mijn eigen tijd in te kunnen delen.

Met je pas kun je op ieder moment van de dag én nacht naar binnen. Denk maar niet dat ik de enige ben die om 6 uur ’s ochtends in de sportschool sta. De kleedkamers zijn wel gesloten in de nacht, maar dat geeft ook wel een veilig idee. Verder hangen er camera’s en zijn er mogelijkheden om 24/7 in contact te komen met Basic-Fit als je hulp nodig hebt. Ik heb me eerlijk gezegd nog nooit onveilig gevoeld tijdens het sporten.

Lees ook: Leefstijl op de werkvloer

ALL-IN Smart Bike

Maar om te sporten, hoef je met het Basic-Fit ALL-IN abonnement niet eens de deur uit te gaan. De Smart Bike is in het echt nog mooier dan ik had gedacht. De fiets heeft een strak design, is stevig en makkelijk te verstellen. Bovendien heeft deze hometrainer maar liefst 11 weerstandsniveaus. Op de afgesproken dag is de ALL-IN Smart Bike netjes thuisbezorgd, zelfs naar binnen gebracht en meteen klaar voor gebruik. Het valt me meteen op hoe compact, comfortabel en geluidloos deze Smart Bike is. Door de wieltjes aan de voorkant kun je de hometrainer met gemak verplaatsen. Ik heb eerder een spinningfiets gehad, maar die komt lang niet in de buurt van deze topper. Ook mijn man, die net is gestart met wielrennen, is onder de indruk.

Voor het optimale gebruik van je spinningfiets heb je een tablet nodig waarop je de ALL-IN workout app kunt downloaden. Ik raad je aan om direct de app te downloaden, zodat je je fiets kunt koppelen aan de workouts in de app. Maak je geen zorgen over lastige installaties, want via Bluetooth maakt je fiets moeiteloos verbinding met de app. De ALL-IN workout app geeft je toegang tot tig verschillende workouts voor ieder niveau en doel. Of je nu een beginner bent of een superfitte wielrenner, voor iedereen is er volop uitdaging. Door te filteren op de duur, trainer en niveau vind je de workout die het beste bij jou past. Tijdens je workout meet je RPM, wattage, verbande calorieën en de gefietste afstand. Meten is weten, dit maakt je workout extra leuk toch?

Go for it!

Het Basic-Fit ALL-IN lidmaatschap sluit precies aan bij mijn leefstijl. Ik kan sporten waar, wanneer en met wie ik maar wil. Het ALL-IN lidmaatschap van Basic-Fit met Smart Bike is wel de meest simpele manier om een fullbody workout in huis te halen. De instructeurs zijn super enthousiast en kletsen je door de uitdagende workouts heen. Het is net alsof ze écht voor je staan. De combinatie van sporten in de sportschool en thuis is voor mij in ieder geval de perfecte manier om mijn fitnessdoelen te realiseren. Ik zou zeggen, go for it, ALL-IN!

Scoor hier het ALL-IN lidmaatschap van Basic-Fit met Smart Bike

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo