Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Huis en tuin / Reviews

Mijn zoektocht naar het ideale zitmeubel

zitdeals bank

Hoeveel websites heb jij al bekeken op zoek naar een nieuwe bank of zetel? Stop met zoeken, want ZIT deals verzamelt de beste deals van meer dan 30 webshops. Op deze manier kun je met gemak de verschillende aanbiedingen en prijzen vergelijken. En vind je in een handomdraai de beste deal voor het zitmeubel naar jouw keuze.

Een zitmeubel naar wens

Als er iets aan vervanging toe is in ons huis dan is het wel onze bank. Het zitmeubel heeft een centrale plek in onze woonkamer. Ik vind het heerlijk om actief te leven, maar een comfortabele bank in huis is toch wel een must. We kijken met het hele gezin televisie op de bank, ik werk op de bank en we ontvangen onze familie en vrienden thuis op de bank.

Maar nu is de bank niet meer om aan te zien. ‘Springen doe je op een trampoline, niet op de bank‘. Mijn kinderen hebben de zetel jarenlang gebruikt als trampoline en als worstel arena. Ja, je kunt wel stellen dat ons zitmeubel de tropenjaren niet heeft overleefd. Maar dan begint de zoektocht naar een nieuwe bank. En laat ik eerlijk zijn, dat vind ik niet makkelijk. Ik weet doorgaans heel snel wat ik mooi vind en wat niet. Maar ik wil ook niet teveel betalen.

De beste zit deals verzameld

Zo kwam ik op ZIT deals terecht. Deze website verzamelt voortdurend de beste deals van het moment, zodat je niet teveel hoeft te betalen voor je zitmeubels. Je kunt kiezen uit verschillende categorieën: zetels, barkrukken, stoelen en poefs, maar ook bureaustoelen, tuinbanken en nog veel meer. Vervolgens kun je filteren op kleur, prijs en andere criteria. Zo kun je steeds gerichter zoeken naar de perfecte hangmat of loungestoel. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij ‘Onze favoriete deals’ waar je de zitmeubels met de hoogste korting vindt. Hier vond ik een prachtige 3-zit zetel met hoge korting.

De deals zijn up-to-date. Bij ieder meubel wordt aangeduid of het nog in voorraad is en welke unique selling points de webshop biedt. Zo wordt jouw zoektocht naar het ideale zitmeubel een stuk makkelijker gemaakt. Het assortiment bestaat momenteel uit meer dan 2.000 verschillende meubels van honderden merken en tientallen webshops. De kans is groot dat dit er in de toekomst zelfs nog meer worden. 

Ik zie je denken. Waar zit dat addertje onder het gras? De prijs die op de website staat, is de prijs die je betaalt in de webshop. ZIT deals verwijst je door naar de webshop die het meubel verkoopt. Het gebruik van ZIT deals is geheel gratis. Nooit meer teveel betalen voor je zitmeubelen? Bij ZIT deals shop je zitmeubelen met korting!

Header: ZIT deals

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo