Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Huis en tuin / Producten / Reviews

Wanddecoratie

Op een frisse zaterdagochtend, nog voordat de zon opkwam, was ik met mijn gezin in de natuurspeeltuin bij ons in de buurt. Ik had een afspraak gemaakt voor een fotoshoot van mijn gezin en deze plek is lekker vertrouwd, want we komen hier regelmatig om een frisse neus te halen en even lekke te ravotten. Dat bleek ook wel, want de fotoshoot was nog niet begonnen of één van de twee zat al van boven tot onder onder de modder. Tijdens de fotoshoot mochten we klimmen, klauteren, rennen en stoeien. We hebben veel lol gehad en dat heeft prachtige spontane foto’s opgeleverd waar ik super blij mee ben. Deze foto’s zijn te mooi om alleen te archiveren op de computer, maar verdienen een plekje in huis.

Je mooiste foto

Persoonlijke foto’s in huis brengt herinneringen en emoties bij me naar boven. Het brengt echt een stukje persoonlijkheid in huis, waardoor mijn huis nog meer een thuis wordt. Het zorgt elke keer weer voor een glimlach op mijn gezicht als ik naar onze prachtige familiefoto kijk. Er zijn talloze manieren om je kiekjes in je huis terug te laten komen. Natuurlijk kun je ze in een fotolijst stoppen, maar er is nog veel meer mogelijk zoals wanddecoratie, oftewel foto’s aan de wand.

Wanddecoratie met eigen foto’s heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Je kunt het zo duur maken als je maar wilt, maar een goedkope optie met een mooi resultaat vind ik een foto op canvas doek. Zo geniet ik van mijn mooiste foto, gedrukt op linnen en gespannen om een houten frame of met baklijst. Met canvas wanddecoratie kun je alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een een afdruk in kleur of zwart-wit, een fotocollage of een meerluik. Bij de aanschaf adviseer ik je te controleren of het canvas doek Uv-bestendig is, zodat hij reukloos en helder wit blijft. Ik adviseer je bij de bestelling van jouw foto op canvas goed te kijken hoe de foto doorloopt over de randen. Vaak is het bij de bestelling wel duidelijk.

Niet alles recht of rechthoekig

Op dit moment is een wandcirkel hartstikke hip. Het is weer eens wat anders dan de standaard vierkante en rechthoekige muurdecoraties. Daarnaast zorgt een foto op muurcirkel voor een speels effect in de kamer waar je het ophangt. Het is een simpele manier om de vibe van je interieur te veranderen. Door de ronde vorm van jouw mooiste foto valt op de wanddecoratie valt goed op en is een echt statement. Zo’n wandcirkel is natuurlijk niet alleen in de woonkamer leuk, maar denk ook aan je slaapkamer of de kamers van de kinderen. Zo kun je behalve een persoonlijke foto ook kiezen voor een afbeelding van dieren of de superheld van je zoon. Toch vind ik persoonlijke foto’s het mooist. Deze foto’s raken mij het meest, want iedere foto vertelt een verhaal.

Copyright foto’s: Fotocadeau.nl

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo