Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Producten / Reviews

VraagBod: de nieuwe manier van kopen

Op VraagBod kun je alle aanbieders van een artikel om hun beste prijs vragen. Als je weet welk artikel je zoekt, heb je binnen een paar seconden een bod geplaatst. Zo kun je in een mum van tijd de markt voor je laten werken. Dat scheelt een hoop zoek tijd!

Een beter aanbod dan de winkelprijs

Voor de verjaardag van mijn zoontje ging ik op zoek naar een skateboard. Nu ben ik altijd wel in voor koopjes, maar ik zag het niet zitten om urenlang het internet af te struinen naar de beste aanbieding. VraagBod is dé nieuwe manier van kopen. Door een VraagBod te plaatsen, vraag je alle aanbieders van dat artikel om eenmalig hun beste prijs te bieden. Zo vraag je dus eigenlijk om een beter aanbod dan de winkelprijs. En dat met slechts één druk op de knop.

Op de website maak je eenvoudig een persoonlijk account aan. Vervolgens zoek je het product dat je graag wilt kopen of je neust nog even tussen de verschillende productgroepen. Bij het gewenste product klik je op de knop ‘VraagBod’ en zo attendeer je aanbieders dat je dit artikel graag koopt. Diverse aanbieders uit heel Nederland geven jou in je account eenmalig vrijblijvend hun persoonlijke deal. Een VraagBod is altijd vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast en de keuze om het product voor die aanbiedingsprijs te kopen is uiteindelijk aan jou.

Vraag en aanbod worden bijeen gebracht

Als je, net zoals ik, weet welk artikel je graag wilt hebben dan heb je eigenlijk binnen een paar seconden een VraagBod geplaatst. Dat scheelt een hoop zoektijd! Aanbieders hebben 24 uur de tijd om een beter bod te geven, maar binnen twee uur na de plaatsing van mijn VraagBod op een skateboard kreeg ik de eerste aanbieding al binnen. De betaling deed ik veilig en snel via het platform. Dat scheelt weer gedoe met inloggen bij verschillende websites en winkels. En het skateboard had ik de volgende dag in huis!

Op deze nieuwe manier van kopen worden vraag en aanbod op een hele directe manier bij elkaar gebracht, waarbij de vraag naar het artikel centraal staat. Zo kun je als consument op een eenvoudige en veilige manier je aankoopbehoefte bekend maken, waarbij je mag vertrouwen op de service van de aanbieders.

Foto: Fems Fotografie

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo