Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Fashion / Reviews

Op avontuur met VOITED

voited poncho dekens kampeerdeken

Mijn liefde voor de outdoor dekens van VOITED steek ik niet onder stoelen of banken. Mijn VOITED avontuur begon met een lichtgewicht reisdeken, die vervolgens werd geclaimd door mijn jongens. Inmiddels heb ik diverse exemplaren in huis. De dekens worden thuis gebruikt op de bank, maar ook in de auto en gaan altijd mee als we op vakantie gaan. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de koude maanden, heeft VOITED onlangs een aantal geweldige nieuwe Artist Studio dekens gelanceerd en een compleet nieuw product: de TROOPER, een combinatie product van een poncho, changewear en deken.

VOITED Artist Studio allround deken

Waar je ook naartoe gaat, dit is dé accessoire waar je niet zonder kunt. Dit allround deken is perfect voor alle seizoenen. Hij is duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en klaar voor elk avontuur. Dit deken is meer dan alleen een buitendeken. Je kunt het deken veranderen in een kussen of opvouwen tot een slaapzak. Je kunt het deken ook heerlijk om je heen wikkelen alsof je een wandelende slaapzak bent. Héérlijk als wat kouder is, maar je toch lekker buiten wilt zitten. Dit allround deken, perfect voor alle seizoenen en ideaal voor op reis en onderweg.

Trooper Poncho deken

Het Trooper Outdoor Premium Poncho-Deken is ontworpen voor duurzaamheid en comfort en is een gamechanger op het gebied van outdooruitrusting. De Trooper houdt je niet alleen gezellig, maar helpt ook de plasticvervuiling in de oceaan tegen te gaan. Het is gemaakt van plastic flessen uit de oceaan en is een duurzame keuze die de plasticvervuiling in onze kostbare oceanen rechtstreeks aanpakt. De buitenlaag van het poncho deken is waterafstotend, zodat je droog blijft bij onvoorspelbaar weer.

Voited gaat overal mee naar toe

Waar ik ook naar toe ga, een Voited deken gaat met mij mee. De dekens zijn super comfortabel, lekker makkelijk in gebruik, bestand tegen vlekken en ze mogen in de wasmachine. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en leuke prints en last but not least, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Buiten zijn is fijn en met Voited is het ook nog eens lekker comfortabel. Wat mij betreft absoluut een musthave voor iedere outdoor liefhebber!

Bestel jouw Voited outdoor deken hier!

SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo