Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Food / Tussendoortjes

Vegan kokos gember koekjes

Gember en kokos zijn twee ingrediënten die ik heel lekker vind. Dit keer maakte ik heerlijke vegan kokos gember koekjes. Hiervoor maakte ik gebruik van de biologische pannenkoekmix van Panash met gember en citroengras. De mix bevat ook spelt, boekweit en citroengras. Ik bak heel graag met de Panash pannenkoekmixen, maar ik heb eerlijk gezegd nog nooit pannenkoeken gemaakt. De mixen vind ik namelijk perfect voor koekjes, cakes of muffins.

Ingrediënten

Voor circa 16 tot 20 vegan kokos gember koekjes heb ik je de volgende ingrediënten nodig:
160 gram Panash pannenkoekmix gember en citroengras
200 gram suiker(vervanger), bijvoorbeeld ery bronze (Steviala)
110 gram (plantaardige) boter, bijvoorbeeld Flora Plant
30 gram kokosrasp
80 gram gedroogde kokosvlokken, bijvoorbeeld kokos chips (Foodspring)
4 el (haver)melk
1 tl bakpoeder

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de boter en suiker tot een glad geheel. Voeg de Panash pannenkoekenmix, de bakpoeder en de (havermelk) toe. Als laatste voeg je voorzichtig de kokosrasp en -vlokken toe. Sneed dit tot een mooi en stevig deed. Op het bakpapier op de ovenplaat maak je bolletjes van het deeg die je een beetje plat drukt. Vervolgens zet je de koekjes in de oven en bak je ze in circa 13 minuten goud bruin. Eet smakelijk!

Over Panash

De pannenkoekenmixen van Panash zijn gemaakt volgens vier belangrijke waarden: biologisch produceren van producten, op een duurzame manier en met respect voor mens en natuur. Bij alle mixen staat smaak voorop, zonder toegevoegde suikers en zonder onnodige ingrediënten. Puur Panash dus!

Wellicht ook interessant:
Mango kardemom cake
Havermoutkoekjes met gember en citroengras
Chocolade cake
SHARE: 

GERELATEERD

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

tastybasics logo